Merhaba, görseldeki gibi bir PC topladım yorumlarınızı bekliyorum, bu parçalar bir siteden farazi toplanmıştır kafamdaki sistem budur. Halihazırda 2K monitörüm var ve bu şekilde ilerlemek istiyorum, sizce makul mu?
O işlemci soğutucu yerine arctic liquid freezer iii pro 360 al. Hem daha iyi hem daha ucuz. Power yerine enermax revolution 1200 watt al. Ram yerine ise bunu al hepsinin linkini atıyım dur
Adata XPG Lancer RGB AX5U6000C3032G-DCLARBK 64 GB (2x32) DDR5 6000 MHz CL30 Ram en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
REVOLUTION D.F. X serisi, NVIDIA GeForce RTX 40 Serisi dahil yeni nesil grafik kartlarınıza istikrarlı ve güvenilir güç sağlayan yerel bir PCIe 5.0 600W 12VHPWR kablosuyla Intel ATX 3.0…
Merhaba, görseldeki gibi bir PC topladım yorumlarınızı bekliyorum, bu parçalar bir siteden farazi toplanmıştır kafamdaki sistem budur. Halihazırda 2K monitörüm var ve bu şekilde ilerlemek istiyorum, sizce makul mu?
En ucuz MSI Spatium M480 Pro PCI-Express 4.0 2 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Spatium M480 Pro PCI-Express 4.0 2 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 5.260,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz DeepCool LS720 SE RGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool LS720 SE RGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 5.108,03 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Aşağı yukarı 130 bin TL yapıyor.
Anakart kısmında ROG B850A yeterli gelecektir fakat istenir ve gerekli bütçe ayrılırsa kaliteli X870 ve X870E modelleri alınabilir. Üstte atılmış olan Gigabyte'ın X870E Aorus Elite anakartı gayet iyidir.
Kasa ve işlemci soğutucu tamamen kişinin tercihlerine kalmış bir şey. Kendiniz de seçip alabilirsiniz.