RTX 5070 Ti ile R7 7700x3D darboğaz yapar mı?

kagan.41

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, 4080 Super'im var. Onu satıp 5070 Ti almayı düşünüyorum. Herhangi uymama, çalışmama, darboğaz vs olur mu? AMD Ryzen 7700x3D, anakartın B650M Pro olması lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yapmaz hocam 4080 Super'den 5070 Ti'dan geçmek performansını düşürür bence 4080 Super'de kal.

Yapmaz fakat neden böyle bir geçiş yapıyorsunuz?

@İstanbul Trip, güzel teknoloji ama gereksiz bence. Sadece oyunlarda, bir miktar avantaj için kas gücünden düşmek saçma geliyor bana göre. 4080S gibi bir karttan geçiliyor. 🤔

@İstanbul Trip, güzel teknoloji ama gereksiz bence. Sadece oyunlarda bir miktar avantaj için kas gücünden düşmek saçma geliyor bana göre.

4080 Super kullanırım ben sahsen 5070 Ti çok boş bir de markalar artık taleplerden dolayı zam yapıyor her gün ben 6000 serisine kadar değişmem ekran kartımı.

O kartı 6000 serisi çıkınca bırakın derim 5000 serisine göre hala taş gibi kart. Mfg için değişmek saçmalık olur.

Mfg güzel teknoloji fakat NVIDIA teknoloji için kendi kartlarının gücünü kısıyor yazılımla o açığı kapatmaya çalışıyor 4080 Super nereden baksan abartır mıyım bilmem ama en az 5 sene götürür.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı