RTX 5070 Ti oyunlarda %1 FPS veriyor

NexusDayTR

Hectopat
RAM
GSKILL 2x32 6000MHz CL30 AMD EXPO
SSD veya HDD modeli
Corsair MP700 PRO 1TB PCIe Gen5x4 11700/9600
Ekran kartı
MSI RTX 5070 Ti GAMING X TRIO OC
Anakart
ASUS ROG STRIX X670E-A GAMING WIFI 6400MHZ
İşlemci
AMD RYZEN 9 7900X3D
Arkadaşlar merhaba, videoda da gözüktüğü gibi %1 FPS'im birçok oyunda normal FPS'ime göre çok düşük ve anlık olarak drop yapıyor. Bunu birçok oyunda denedim ve aynı sorunu gördüm. BF2042 oyununda daha fazla gözlemledim. Bilgisayara yeni format attım ve tüm sürücüleri temiz şekilde kurdum, sorun yine devam ediyor. Ayrıca ASUS ROG STRIX XG27ACSNDG 2K OLED monitör kullanıyorum. Bu konuda ne yapabilirim, tüm sistem bileşenlerimi aşağıya belirttim. Konu hakkında fikir ve önerilerinizi bekliyor olacağım, aşağıya kendi çektiğim videoyuda bıraktım.

Thermaltake TH360 ARGB Sync Snow Edition Sıvı Soğutma
NZXT C1200 Gold PA-2G2BB-EU 1200 W Güç Kaynağı

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Biraz klasik olacak ama driverlar güncel mi eminim bilgili arkadaslarımız yardımcı olacaktır. biraz garip bir durum. Bu konu hakkında fazla bir bilgim yok.

Biraz klasik olacak ama driverlar güncel mi eminim bilgili arkadaslarımız yardımcı olacaktır. biraz garip bir durum. Bu konu hakkında fazla bir bilgim yok.
Hiç sorun değil Evet her şey güncel ve titizlikte tüm driverları kaldırıp, tekrar kurdum garanti olması açısından

İfadeler: RTX
Umarım sorunu cözersiniz.

Core parkingden kaynaklı olabilir işlemcinin, onları da bir gözleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…