Palit Gamingpro Geforce Rtx 5070 Ti MPN NE7507T019T2-GB2031A 16 GB GDDR7 256 Bit ARGB Ekran Kartı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Palit Gamingpro Geforce Rtx 5070 Ti MPN NE7507T019T2-GB2031A 16 GB GDDR7 256 Bit ARGB Ekran Kartı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Hocam bu tür satıcılardan almayı güvenli buluyor musunuz? Ben bu tür yerlerden bir cihaz aldım 2 sene Tüketici Hakem Heyetiyle uğraştım ve aleyhime sonuçlandı. En son fazladan para verip İtopya'ya yöneldim. Ne diyorsunuz
Hocam bu tür satıcılardan almayı güvenli buluyor musunuz? Ben bu tür yerlerden bir cihaz aldım 2 sene Tüketici Hakem Heyetiyle uğraştım ve aleyhime sonuçlandı. En son fazladan para verip İtopya'ya yöneldim. Ne diyorsunuz
Alınacaksa N11'de satılan "Palit Gamingpro" alınabilir. Fiyatı ne kadar normalin üstünde olsa da tercih edilebilir. Fiyatlar bu durumda daha da düşeceğine inanıyorum.
@ruskov, satıcı Game Garaj olduğundan dolayı güvenilir. Bilindik bir satıcı.
Kral hazır sistemde var ve ben tasarımını çok beğendim GameRock'un o yüzden 3K bir fark var aralarında GameRock 4090 gibi 5090 gibi kalın durduğu için ve tasarımı havalı durduğu için hoşuma gitti o yüzden.