RTX 5070 Ti R9-9900X yeni sistem donuyor

erkamacar

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, yeni sistem kurdum, işletim sistemi Windows 10, BIOS en güncel, sürücüler güncel ama ne hikmetse bir anda kafasına göre donuyor. Resetten başka çözümü olmuyor. Sorunun kaynağını nasıl bulabilirim?

Case: Cooler Master Masterbox TD500 mesh V2 ATX mid Tower white tempered glass side panel.
CPU: AMD Ryzen 9 9900X 4.4 GHz 12-Core am5.
Motherboard: ASUS B850 TUF Gaming B850M-Plus Wi-Fi AM5 DDR5 Micro ATX.
GPU: Zotac GeForce RTX 5070 Ti Gaming Solid OC Black / copper 16 GB GDDR7.
RAM: Klevv cras v RGB Black DDR5-7200 CL34 48 GB (2x24 GB)
CPU cooler: MSI MAG CoreLiquid A13 water 360mm 62.6 CFM Black.
Storage: Kioxia Exceria Pro 2TB M.2-2280 SSD PCI-e 4.0 X4 NVMe.
Power Supply: Cooler Master MWE Gold V3 850W 80+ non-modular Gold certified ATX.

Windows 11 Pro kurun, temiz ve güncel olsun. Bende yeni sistem almıştım ve performans ayarları drop falan yaptırıyordu şimdi sorunsuz kullanıyorum.

O performans ayarları adı alıntında işlemcinin ömrü kısalıyor haberleri yok heh bilimiyorlar ki Windows yeterince optimize ediyor zaten her şeyi.

Windows 11 yükleyin. (sürüm 25H2 yi)
Bilgisayarınız Windows 10 için çok güçlü.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Rufus'dan BitLocker'ı kapatmayı unutmayın.

Windows 11 Pro kurun, temiz ve güncel olsun. Bende yeni sistem almıştım ve performans ayarları drop falan yaptırıyordu şimdi sorunsuz kullanıyorum.
Tamam hocam Windows 11 deneyip kuracağım, gözlemlerim sonrası bilgi vereceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…