RTX 5070 Ti sistem alınır mı?

Kausy

Zeptopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Bilgisayar toplamaktan pek anlamam. ChatGPT ile uzun konuşmalar yaparak biraz da bulduğum parçaları internetten araştırarak bu bileşenleri yan yana koydum. Tabii ki seçtiğim parçalardan her zaman daha iyisi çıkar var da ama şöyle özetleyeyim Almanya'ya taşındım ve çılgınlar gibi oyun oynayabileceğim yayınlar yapabileceğim ve aynı zamanda grafik tasarım yapabileceğim bir PC yapmak istiyorum. Seçtiğim bileşenler hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum.

İşlemci: Ryzen 7 9800x3D.
Ekran kartı: Rxt 5070 Ti.
Anakart: ASUS ROG STRIX B650E-F Gaming Wi-Fi
RAM: Corsair Vengeance 32 GB(2x16 GB)
Güç kaynagı: Corsair RM1000X 1000W 80+Gold
Sogutma: Corsair iCUE H150i Elite Capellix(340mm) (sıvı soğutma)
Kasa: MSI velox 100p airflow.
Depolama: KC3000 1TB M.2 NVMe SSD.

Bilgisayar toplamaktan pek anlamam. ChatGPT ile uzun konuşmalar yaparak biraz da bulduğum parçaları internetten araştırarak bu bileşenleri yan yana koydum. Tabii ki seçtiğim parçalardan her zaman daha iyisi çıkar var da ama şöyle özetleyeyim Almanya'ya taşındım ve çılgınlar gibi oyun oynayabileceğim yayınlar yapabileceğim ve aynı zamanda grafik tasarım yapabileceğim bir PC yapmak istiyorum. Seçtiğim bileşenler hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum.

İşlemci: Ryzen 7 9800x3D.
Ekran kartı: Rxt 5070 Ti.
Anakart: ASUS ROG STRIX B650E-F Gaming Wi-Fi
RAM: Corsair Vengeance 32 GB(2x16 GB)
Güç kaynagı: Corsair RM1000X 1000W 80+Gold
Sogutma: Corsair iCUE H150i Elite Capellix(340mm) (sıvı soğutma)
Kasa: MSI velox 100p airflow.
Depolama: KC3000 1TB M.2 NVMe SSD.
İşlemciyi ryzen 9 9950x yapmak daha mantıklı olur.
Soğutmayı arctic liquid freezer, kasayı lian li lancool III gibi bir model seçersen de tadından yenmez.
Ekstra olarak daha estetik gözükmesi için ekranlı thermalright warframe de alabilirsin aynı arctic gibi 420mm versiyonu da var.

İşlemciyi Ryzen 9 9950X yapmak daha mantıklı olur.
Soğutmayı Arctic Liquid Freezer, kasayı Lian Li Lancool II'ı gibi bir model seçersen de tadından yenmez.
Ekstra olarak daha estetik gözükmesi için ekranlı Thermalright Warframe de alabilirsin aynı Arctic gibi 420mm versiyonu da var.

Evet lianliyide gördüm ama pintiliğim tuttu o konuda 340mm yeterli olacağını düşündüm 420mm fazla gelmez mi?

Evet lianliyide gördüm ama pintiliğim tuttu o konuda 340mm yeterli olacağını düşündüm 420mm fazla gelmez mi?
Kasaya sığıyor diye söyledim 360 mm yeter tabikide ancak arctic alacaksanız kalın radyatörlü olduğu için her kasaya sığmaz ondan lian li önerdim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı