RTX 5070 Ti sistem iyi mi?

Bütçen ne kadar?

80 90bin arası denilenebilir ama böyle olunca 240 Hz almış olacağım monitöru sence 7800 XT bir sistem ile 360 Hz mi almalıyım çünk FPS oyunları oynuyorum çoğunlukla hikayeli oyunları PS'den oynuyorum.

80 90bin arası denilenebilir ama böyle olunca 240 Hz almış olacağım monitöru sence 7800 XT bir sistem ile 360 Hz mi almalıyım çünk FPS oyunları oynuyorum çoğunlukla hikayeli oyunları PS'den oynuyorum.

Monitör bütçeye dahil mi?

Bütçeye dahil değil ise.
Toplamda 91k.

Bütçeye monitör dahil ise.
Toplamda 91k. @bluerr hocam monitör olarak benden daha iyi bir öneri yapar.

Son düzenleme:

Bluerr le dün konuştum zaten monitör ve sistem için sağ olsun monitör önerimizi aldık monitör dahil değildi bütçeye ama bu bütçeylede bütçeyi bayağı zorluyorum yanı yazın falan çalışıyorum o manada.

Önerilen parçalar böylesine bir bütçe için inanılmaz komik ve düşük. Eğer gerçekten bütçe bu ölçülerde ise çok daha iyisini tavsiye edebilirim. Ayrıca parçaları başka yerlerden daha uyguna temin etmeniz mümkün. Ekran kartı konusunda tamamen size bırakıyorum ama 30-35 bandında 5070 ya da 9070 serilerine bakabilirsiniz. Bana kalırsa ben ikinci el temiz bir kart düşürmeye bakarım. Ben ortalama olarak İtopya'nın piyasanın biraz üstte olduğunu görüyorum şu sıralar ama referans alınması için yine de paylaşmak istedim. Sadece SSD yok onu da Amazon'dan başka link vereceğim. Bu hali ile monitör dahil olmadan 88.399 TL. Monitöre az bir bütçe kalıyor ama bence parçaları farklı yerlerden daha ucuza getirebileceğinizi unutmayın. Sadece referans için verdim. Parçalara bakın ve hedefiniz bu bütçelerde güncel ve son sistem olması gerekiyor. 90k az bir para değil.

Kasada, 360mm Radyatör desteği var ama 280mm var mı yazmıyor ama 240 yada 360mm o fiyataralıklarında yine öneri yapabilirim. Yada kasayı değiştiririz en kötü.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…