RTX 5070 Ti sistem iyi mi?

Valorant vs oynuyorsanız sadece bu bütçelere çıkmanıza gerek yok hocam.

Bu kadar zorlamayın kendinizi.

Valorant vs oynuyorsanız sadece bu bütçelere çıkmanıza gerek yok hocam.

Bu kadar zorlamayın kendinizi.

Rainbow'dan dolayı aslında biraz da bu akdar bütçeye çıkma işi Rainbow ve uzun süreli olmasını istediğim için.

Rainbow o kadar ağır bir oyun değil hocam ya. 9070xt ve 5070Ti dediğiniz kartlar 2k full grafikte AAA oyunları +100 fps oynatıyor. Bu kadar zorluyorsanız kendinizi ve hedefiniz Valorant, Rainbow vs ise bence bu kadarına gerek yok.

Yok ya 90070XT alacağım çünk baktım 9070XT'yi 400 FPS de oynatıyor R6 daha r6X bile değil RX e geçildiğinde kim bilir ne kadar azalır 9070 XT iyidir şu an.

Yok ya 90070XT alacağım çünk baktım 9070XT'yi 400 FPS de oynatıyor R6 daha r6X bile değil RX e geçildiğinde kim bilir ne kadar azalır 9070 XT iyidir şu an.
Tercih sizin hocam .

Tamam o zaman madem bütçe bu ve parçaları toplama gibi bir endişeniz var, direk İtopya'dan alabilirsiniz. Ya da İncehesap ve ınventus'ta güzel siteler hem parçaları kendileri bir araya getirir hem de kafanız rahat olur. Ya da ekran kartını başka şekillerde almayı değerlendirebilirsiniz onun montajı çok kolay zaten. Listede güncelleme yaptım ve bir monitör paylaşacağım takip ettiğim ve güzel bir monitördü fakat fiyatı son 1 haftada inanılmaz yükselmiş biraz takip vs kovalayarak bütçe dahilinde denk getirebilirsiniz. Diğer parçaları da montaj yapan sitelerden mutlaka kovalayın. 7800x3D ve 9800x3D arasında şu an için abartı yükselme ya da segment atlama gibi bir durum yok ileride anakart güncellemeleri ile farkın ciddi oranda açılacağını düşünüyorum ama tercih sizin.

Total'de 103.150 TL.

Monitörü biraz kovalayın mutlaka düşük fiyatlısı denk gelecektir. Burada dikkat etmeniz gereken monitör parlaklık oranı yani nit değeri. Bu değeri 400 Nit'in altındaki hiçbir monitöre para vermeyin çünkü düşük parlaklığı olan monitörler oyun deneyiminizi baltalar. Gündüz oyun oynarken mecburen karanlık bir ortama ihtiyaç duymak zorunda kalabilirsiniz. Fakat 400 nit ve üzeri her monitör bu etkenlere bakmaksınız deneyiminizi baltalamaz.

103 k ise alabilirim belki 9800x3d yi

V

Bu monitör yerine 10k 240 Hz 2K 1 ms ViewSonic almayı düşündüm şimdi onun yerine de 9070XT yapar galiba işlemciyi kutulu yapmışsınız ya da o normal fiyati bilmiyorum ama çekerim bayağı üst segmente teşekkür ederim.

Aynen hocam parçaları önerim sadece referans almanızdı çok doğru yoldasınız. Monitör link atarsanız bir bakayım. IPS olması ve parlaklık değeri Benin için olmazsa olmazı. Evet İtopya'daki işlemci kutulu ve bunun yerine tray işlemcileri 22-24 bandında bulabilir kendinize kafadan 6 bin TL gibi rakamı düşebilirsiniz.

bir şuna bakabilirsiniz https://www.akakce.com/monitor/en-u...Wu_yXunn9-fEVFyCuwGyiBSbsZOB8RfEaAkCkEALw_wcB

bir de bu var ViewSonic VX2758A-2K-PRO-3 Monitör

buda olabilir belki düşünürsem Dell Alienware AW2523HF 24.5 inç 360 Hz 0.5ms Full HD Adaptive Sync Fast IPS Pivot Gaming Monitör

veya bu https://www.akakce.com/monitor/en-u...l-hd-pivot-ips-oyuncu-u-fiyati,329682525.html

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…