RTX 5070 Ti ve R7 7800x3D'li sistem toplama

Bütçe
85k

mustttxy

Yoctopat
Daha fazla  
RTX 5070 Ti ve Ryzen 7 7800x3D'li sistem toplamak istiyorum. Bütçem 85k. Çok anlamıyorum. Toplamayı denedim fiyatı aştım hep. Oyun oynamak için alacağım be günlük için.

Son düzenleyen: Moderatör:
O bütçede daha düşük bileşenler ile 5080 de çıkar istersen 5080 de alınabilir senin kararın.
85k.

Ama Palit markası sağlam mı diğer kartlara göre bir de 5080'li sistemin daha çok FPS verecegini düşünüyorsanız zahmet olmazsa öyle de bir sistem toplar mısınız? Her türlü fikire açığım.

Ama Palit markası sağlam mı diğer kartlara göre bir de 5080'li sistemin daha çok FPS verecegini düşünüyorsanız zahmet olmazsa öyle de bir sistem toplar mısınız? Her türlü fikire açığım.

Palit güzel markadır sorun değil. Şahsen ben bu bütçede 5080 önermem ekran kartı iyi güzel fakat yan bileşenler çok düşüyor.

Palit güzel markadır sorun değil. Şahsen ben bu bütçede 5080 önermem ekran kartı iyi güzel fakat yan bileşenler çok düşüyor.

Teşekkürler bu arada i9 14900KF ile 5070 uyumlu olur mu işlemci galiba daha yüksek kaçıyormuş darboğaz gibi sorunlar falan olur mu öyle bir sistemde.

Sağ olun o zaman başka gören arkadaşlar varsa onlarda toplarsa sevinirim fikir açısından.

Arkadaş demiş ama ben toplarken yüklenmeniz gereken asıl parçanın ekran kartı ve işlemci olduğunu düşünüyorum. 12 faz herhangi bir b650 anakart da alınırsa yeterli. Güzel kasa+psu 4.500 5k arasına bulunabiliyor çok bir para değil. diğer parçalar da çok pahalı şeyler değiller.

Toplam: 89.500 TL

Ekran kartı RTX 5080, bütçeyi 85 binlere çekmek için burada düşürülebilecek tek parça işlemci 9600X falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…