RTX 5070 Ti ve R9 7950X sistem nasıl kurulur?

Lokras33

Yoctopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, ilk defa kendim kasa topladım. Windows kurulumunda sorun yaşıyordum ama çözdüm. Şimdiki sorunum kasanın görünüşü, kablolar vb. fanların duruşu, yeni fan takma; arka üst panele tekli fan takmayı düşünüyorum. Bu fanların duruşu hakkında yorumlarınızı, daha iyi yapılabilir mi, tavsiyelerinizi merak ediyorum. Ekran kartı altına fan takmalı mıyım? Engin bilgilerinize ihtiyacım var.

RTX 5070 Ti
Ryzen 9 7950X
Corsair Frame 4000 Series
MSI MAG X670E anakart
Corsair Vengeance 16x2 6000 MHz
WD Black 2TB SSD SN850X
Corsair iCUE Link H100i Liquid Cooler

Bu arada hâlâ parçaları değişim yapabilirim, iade hakkım devam ediyor. Bununla ilgili bir öneriniz varsa da açığım.

Dosya Ekleri

• IMG_9862.jpeg
    209,9 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_9861.jpeg
    204,2 KB · Görüntüleme: 26
Son düzenleyen: Moderatör:

Ekran kartına giden kablo yok . Sistemi şu an dahili grafik ile kullanıyorsun HDMI veya DP kablosunu ekran kartına tak.

Cable management yapılabilir ama dikkatli olmanız lazım ilk yapışınız ise. Hele usb 3.0 kablosunu çok fazla koparan var çektiği için. Görünüş umrunuzda değilse en iyisi hiç ellememektir.

Ekran kartına giden kablo yok . Sistemi şu an dahili grafik ile kullanıyorsun HDMI veya DP kablosunu ekran kartına tak.
Selam benim aldığım ekran kartında herhangi bit giriş malesef yok, şuanda aktif olarak rtx 5070ti kullanıyorum. Bütün testleri yaptım , chatgpt aynısını söyledi ama kontrol ettiğimde benim ekran kartında herhangi bir giriş olmadığını farkettim.

Cable management yapılabilir ama dikkatli olmanız lazım ilk yapışınız ise. Hele usb 3.0 kablosunu çok fazla koparan var çektiği için. Görünüş umrunuzda değilse en iyisi hiç ellememektir.
Teşekkürler yorum için, görünüş açıkçası 2. Veya 3. Sırada benim için.

Sistem oyun amaçlı iste R7 9700X veya üst versiyonları alınabilirdi. Sizinki de kötü değil ama render işlemcisi bir nevi.
Sistemi hem oyun hemde video edit yapma amaçlı olarak kullanıcam onun için bunları seçtim umarım doğrudur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…