Merhaba, bir sistem toplayacağım ama ekran kartı konusunda kararsız kaldım bayağı. 48899TL'ye MSI GeForce RTX 5070 Ti Gaming Trio OC Plus almak mı yoksa 5070 Super'i beklemek mi mantıklı sizce?
Merhaba, bir sistem toplayacağım ama ekran kartı konusunda kararsız kaldım bayağı. 48899TL'ye MSI GeForce RTX 5070 Ti Gaming Trio OC Plus almak mı yoksa 5070 Super'i beklemek mi mantıklı sizce?
5070 Super 5070 fazladan vram hali eğer öyle bir kart çıkarsa bana göre çıkmaz çıkarsa bile fiyatı 5070 ti seviyesinde olur bana göre en ucuz 3 fanlı 5070 ti alıp geç trio oc için fazla para verme
Şahsen en ucuz pny olmasına rağmen ben pny pek sıcak değilim nedense hoşuma gitmiyor fakat araştırmak lazım ben olsam inno3d alırdım gayet başarılı soğutmada palit bu serisi çok iyi gainward phoenix ile aynılar hangisi ucuzsa onu bakabilirsin palit için şahsen sırf msı diye 49 bin vermezdim bazı güzel indirimlerde 5080 o fiyata düşüyüyor ben kartımı asus almıştım fiyatı çok düşmüştü indirimde böyle birşey nadir olur fakat takip edebilirsin.
Kesinlikle direk bu kartı al görmemişim bunu Soğutma olarak gayet başarılı Palit gamingpro'nun aynısı bir arkadaşım 5080 phoenix kullanıyor ısınmadığını gayet iyi çalıştığını söyledi.
Sunar ama memnun eder mi bilemem şahsen ben çıkacağını düşünmüyorum fiyatı 5070 ti seviyesinde yada 5070 ti fiyatı zam yer 5070 ti her türlü daha iyi bir kart.