RTX 5070 Ti vs RTX 4070 Ti Super

Nuisance

Femtopat
Daha fazla  
RTX 5070 Ti almak istiyorum ama şu an elimdeki anakart PCI-e 4.0 destekli, uyumlu olur mu?
Fiyatı ne kadar olur? Şu an kafam karışık, aklımda iki seçenek var.
Birinci seçenek RTX 4070Ti Super almak, ikinci seçenek ise RTX 5070 Ti'ın satışa çıkmasını bekleyip almak. Sizce hangisi daha mantıklı?

RTX 5070 Ti almak istiyorum ama şu an elimdeki anakart PCI-e 4.0 destekli, uyumlu olur mu?
Fiyatı ne kadar olur? Şu an kafam karışık, aklımda iki seçenek var.
Birinci seçenek RTX 4070Ti Super almak, ikinci seçenek ise RTX 5070 Ti'ın satışa çıkmasını bekleyip almak. Sizce hangisi daha mantıklı?

Yani hocam imkan varsa 5070 Ti alin tabii ki de, PCI-e 4.0 ile de calisir ancak %1-2 gibi cok dusuk bir performans kaybiniz olur ondan da bir şey olmaz. 40k ya cok yakin bir fiyatta cikarsa alin bence

5070TI'ın fiyatına bağlı. 5070TI, 5080 kadar büyük bir hayal kırıklığı. 5070TI ile 4070TI Super arasındaki fark 5-10FPS kadar. Eğer arada 5 bin TL gibi bir fark olursa kesinlikle değmez o farka.

Hocam bu fiyata soylemek istedigim o kadar cok şey var ki ancak forum kurallari geregi argo kullanamiyoruz.

En basit tabiriyle tuttugunu diken Türk saticilarina selam olsun burdan
17:00 'da ambargo kalktı bütün siteler kilitlenmiş durumda belki daha uygun fiyata listeleyen çıkar ama pek umudum yok.

Lansman satış fiyatı diye 17:00 saatini bekledik. Şaka gibi fiyat koymuşlar. 45 bine RTX 5080 almadı mı bu insanlar ? Ne oldu da 2 hafta sonra çıkmış bir alt modelli kartı 10 bin farkla daha yüksekten satmaya çalışıyorsunuz. Yukarıda bir arkadaşın da söylediği gibi forum kuralları müsade etse çok kan akar da neyse. Umarım o aldıkları paranın hayırlarını görmezler. Bilgisayar topladım bir ekran kartı bekliyordum çıkan fiyatlara bak şaka gibi.

Lansman satış fiyatı diye 17:00 saatini bekledik. Şaka gibi fiyat koymuşlar. 45 bine RTX 5080 almadı mı bu insanlar? Ne oldu da 2 hafta sonra çıkmış bir alt modelli kartı 10 bin farkla daha yüksekten satmaya çalışıyorsunuz. Yukarıda bir arkadaşın da söylediği gibi forum kuralları müsaade etse çok kan akar da neyse. Umarım o aldıkları paranın hayırlarını görmezler. Bilgisayar topladım bir ekran kartı bekliyordum çıkan fiyatlara bak şaka gibi.

Hocam bir 2-3 hafta bekleyin yunanistana veya Gürcistan'a gidip oradan alin karti, bu Turklerin eline kalirsaniz gecmis olsun

Technopat Haberler

Geri
Yukarı