RTX 5070 Ti almak istiyorum ama şu an elimdeki anakart PCI-e 4.0 destekli, uyumlu olur mu?
Fiyatı ne kadar olur? Şu an kafam karışık, aklımda iki seçenek var.
Birinci seçenek RTX 4070Ti Super almak, ikinci seçenek ise RTX 5070 Ti'ın satışa çıkmasını bekleyip almak. Sizce hangisi daha mantıklı?
Evet, şu an bu fiyatı gördükten sonra fikrim değişti. Küfür serbest olsaydı neler derdim tahmin edebilirsiniz. İçimde ufakta olsa bir umut vardı oda yok oldu, teşekkürler Türkiye ekonomisi.
Tabii ki en mantiklisi o sekilde yapmak, ahlaksizlara bak MSRP'si 750 dolar olan karti 1400 dolara kakalamaya calisiyorlar bize, kartin kar etmeden Türkiye'ye girme fiyati zaten 1065-1100 dolar civari, koyarsin %10 karini satarsin 1200 dolara kimse de laf etmez. Kalkipta %30 kar koymaya calisirlarsa zaten essek gibi eninde sonunda indirecekler fiyati kimse almayacagi icin.
Evet, şu an bu fiyatı gördükten sonra fikrim değişti. Küfür serbest olsaydı neler derdim tahmin edebilirsiniz. İçimde ufakta olsa bir umut vardı oda yok oldu, teşekkürler Türkiye ekonomisi.
Bu fiyata alsam lansmanı beklemek saçma geliyor. Hem alırsam asus prime alırdım diyordum en azından. Bu palit ile kötü bir deneyimim var o yüzden pek güvenmiyorum. Şimdi alacağıma mart ayını bekliyim en azından AMD piyasaya çıkarsa fiyatları biraz aşağı çeker. Şimdi almak pek mantıklı gelmedi.
Bu fiyata alsam lansmanı beklemek saçma geliyor. Hem alırsam ASUS Prime alırdım diyordum en azından. Bu Palit ile kötü bir deneyimim var o yüzden pek güvenmiyorum. Şimdi alacağıma mart ayını bekleyeyim en azından AMD piyasaya çıkarsa fiyatları biraz aşağı çeker. Şimdi almak pek mantıklı gelmedi.
Bilmiyorum, almayı düşündüğüm RTX 4070Ti Super modeli 36.000 TL, sizin attığınız kart 48.000TL, arada 12.000TL fark var. Fiyatlar düşer mi düşecekse ne kadar ve ne zaman düşecek tam belli değil. Şuan GPU dışında tüm parçalara sahibim, açıkçası daha fazla beklemek istemiyorum, belki AMD tarafı beklentilerimi karşılar ama şuan benim için 5070Ti pek alınabilir gibi değil.
Saf güçte ekstra 10 FPS için 12 bin TL ekstra vermek saçma.
5070TI'ın fiyatı saçmalık şu anda. Tam tahmin ettiğim gibi, NVIDIA'nın o 5070=4090 yalanı oyuncunun değil satıcının işine geldi. 4070TI Super ile arasında 5-10 FPS oynayan kart için 4070TI'dan 12 bin TL daha fazla vermeye gerek yok.