RTX 5070 Ti vs RTX 5070

• Konuyu başlatan pcg
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 21
  • Görüntüleme 205
Bütçe
60.000 TL

pcg

Yoctopat
Daha fazla  
Yeni sistem toplayacağım. RTX 5070 Ti mi almalıyım yoksa normal 5070 mi? Performans konusunda 8 bin TL fark değer mi?

Kesinlikle değer. Fazla para harcamamak istiyorsanız hocamın da dediği gibi 9070XT bakabilirsiniz NVIDIA şart değilse.

Dediğiniz gibi daha ekonomik fakat 5070 çoğu testte 9070XT'den öne çıkıyor ve DLSS destegi sayesinde FPS artışı sunuyor o yuzden RTX serisinden düşünüyorum.

Dediğiniz gibi daha ekonomik fakat 5070 çoğu testte 9070XT'den öne çıkıyor ve DLSS destegi sayesinde FPS artışı sunuyor o yuzden RTX serisinden düşünüyorum.
5070 ile DLSS açıp 9070 XT'yi native kullanıp karşılaştırma yapmak pek mantıklı değil. FSR açılınca 9070 XT yine üstün olacaktır.

5070 ile DLSS açıp 9070 XT'yi native kullanıp karşılaştırma yapmak pek mantıklı değil. FSR açılınca 9070 XT yine üstün olacaktır.

NVIDIA, Telefon dünyasının Apple'ı gibi. Onu tercih etmek daha mantıklı olsa da AMD'de ısrar etmek lüzumsuz.

Daha yüksek olan daha iyi tabii ki. Zor duruma sokmayacaksa titanyum olanı al geç.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı