RTX 5070 Ti vs RX 9070 XT

TAMİRATÖR

Centipat
Yer
Konya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus rog strix G18
İ9 13980HX
Rtx 4080
1Tb ssd
32Gb ram
Windows 11 pro
Herkese iyi sosyaller, yeni bir sistem toplayacağım fakat ekran kartı seçiminde zorlanıyorum.

Genel olarak oyun oynarım ve 3D modelleme yaparım bu sebeple CUDA çekirdeklerine ihtiyacım olur mu? İkisi arasında bayağı fiyat farkı mevcut.

İki kartın da hangi markasından almamı önerirsiniz?

9070XT render konusunda 4070, 5060Ti seviyesinde yani evet oldukca fark var. Senin kullanimina 5070Ti daha iyi olur. Butcen nedir?

Render için kullanacaksan 5070Ti tercih etmelisin bu durumda. Ağırlıklı olarak oyun oynayacaksan 9070 XT öneririm.

9070XT render konusunda 4070, 5060 Ti seviyesinde yani evet oldukca fark var. Senin kullanimina 5070 Ti daha iyi olur. Bütçen nedir?

Hocam belirli bir bütçem yok bana en ideal olanı almaya çalışacağım bu kartın yanına 7 7800x3D işlemci alacağım ayrıyeten.

Yapacağın işlere göre 5070 Ti daha iyi bir seçenek olur.

Render için kullanacaksan 5070 Ti tercih etmelisin bu durumda. Ağırlıklı olarak oyun oynayacaksan 9070 XT öneririm.

Sanırım ağırlıklı olarak oyun oynarım 9070 XT SolidWorks ve Blender gibi uygulamalarda iyi çalışıyor mu bilginiz var mı?

@TAMİRATÖR, iyi çalışıyor çalışmasına ama @kxy hocamın da dediği gibi 5070Ti'ye göre daha az performans verir render tarafında. Oyun tarafında denk ekran kartları. Oyun için aradaki fiyat farkına değmez. Render konusunda aradaki farka değer.

Çok profesyonel degilseniz yeterli olur. Ancak 5070 Ti yine de daha uygun size.

Anladım hocam teşekkür ederim peki hangi marka modelini tercih edersiniz iki kart içinde.

Anladım hocam teşekkür ederim peki bu kartların hangi marka modelini önerirsiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…