RTX 5070 Ti'a darboğaz yapmayacak CPU önerisi

trysermyth

Hectopat
Daha fazla  
RTX 5070 Ti veya RTX 5070 sistem dizmeyi düşünüyorum. Genelde Rust gibi işlemci tabanlı oyunlar oynuyorum ve darboğaz yapmayacak bir işlemci arıyorum. Şimdiden teşekkürler.

RTX 5070 Ti veya RTX 5070 sistem dizmeyi düşünüyorum. Genelde Rust gibi işlemci tabanlı oyunlar oynuyorum ve darboğaz yapmayacak bir işlemci arıyorum. Şimdiden teşekkürler.
Bütce yazmamışsın paran yeterliyse 9800x3d orta halli 7800x3d hatta daha da inmek istersen 9700x de yeter testleri var youtube de darboğaz olmaz ama işlemci kaynaklı fps farkı olur oyunun cpu gpu talebine göre değişicektir.

Bütçe? Çözünürlük?
1080p çözünürlük, bütçe olarak kafamda tam bir şey yok ne kadar fiyat performans olursa o kadar iyi. Aşırı abartı birşey olmasına gerek yok hocam.

Sana konunda sormuşum ve hiç geri dönüş yapmamışsın? Bütçene göre 5070Tİ altına düşme. Bütçene uygun olarak 5070Tİ+9800X3D yapılır.
Kusura bakmayın hocam dışarı çıkmam gerekmişti eve şimdi döndüm. Attığınız sistemi baya inceledim elinize sağlık almayı düşünüyorum ama işlemci konusunda kararsız kalmıştım darboğaz yapar mı yapmaz mı diye yeni konu açayım dedim.

1080p çözünürlük, bütçe olarak kafamda tam bir şey yok ne kadar fiyat performans olursa o kadar iyi. Aşırı abartı bir şey olmasına gerek yok hocam.

Bütçen yeterse 7800x3D al eğer ki bütçen 7800x3D'nin biraz altındaysada şunu al: https://www.akakce.com/islemci/en-u...-sekiz-cekirdek-3-8-ghz-fiyati,706818645.html

1080p çözünürlük, bütçe olarak kafamda tam bir şey yok ne kadar fiyat performans olursa o kadar iyi. Aşırı abartı bir şey olmasına gerek yok hocam.

Kusura bakmayın hocam dışarı çıkmam gerekmişti eve şimdi döndüm. Attığınız sistemi bayağı inceledim elinize sağlık almayı düşünüyorum ama işlemci konusunda kararsız kalmıştım darboğaz yapar mı yapmaz mı diye yeni konu açayım dedim.

Yapmaz. 5070 Ti'a düştüysen. 9800x3D+5070 Ti'lı güzel bir sistem alabilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı