RTX 5070 toplama sistem alınır mı?

tugend8

Picopat
Daha fazla  
Merhaba, İtopya'dan AYCAN EDMAN -CHOPPER hazır sisteminde birkaç değişiklik yapıp almak üzereydim ki 4070 tükendi. Üstüne 1000 TL daha ekleyip anakarttan kısarak 5070'li bir sistem topladım ama parçaların uyumluluğundan/darboğazından emin değilim, yardımcı olur musunuz?
1. 4070'li tükenen sistem:

2. 5070'li toplama sistem:

Maksimum bütçen ne kadar? Ve hazır sistem olması şart mı? Bence daha iyisi toplanır.

Eğer hazır sistem şart ise buna bakabilirsin.

Son düzenleme:
aslında hazır olması şart değil hocam. sadece uyumluluklarından emin olamadığım için yarın bir gün bir garantiye göndermem gerekse kullanıcı hatası kapsamında bakmazlar diye düşünüyorum bilmem doğru mu düşünüyorum

Bütçe olarak da 65 sınır belirlemiştim çünkü daha monitör alacağım ama 4070 tükenince 5070 olsun üç kuruş fazla olsun dedim açıkçası. Tamamen aynı parçalarla Asus 5070'li hazır sistem var ama 7.000 TL fark var DARK-ARGON / AMD Ryzen 5 9600X / ASUS GeForce RTX 5070 12GB / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD / GeForce RTX Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM

https://www.sahibinden.com/ilan/iki...paign=sahibinden_paylas&utm_content=174536269 akvaryum kasa hali 60 k ya var hocam işlemci kısmındada eşittirler fark yok.

Takasla satış yapan bir yere güvenmem muhtemelen hocam. Hem tüm parçalar en alt seviye markalardan. Biraz pahalı olsun bilindik olsun kafam 10 sene rahat olsun isterim.

Hocam nasıl en alt seviye markalar çoğunluk yurt dışında satılan markalar var INNO3D'nin yurt dışında ASUS'la kapışıyor Patriot RAM'e zaten bir şey denilmez Colorful'da iyi markadır Kingston SSD anlatmaya gerek yok Havit sıvı soğutucuda F p bakımından iyidir PSU biraz sıkıntılı olabilir o da bir 50 TL'lik akım korumalı prize bakar ya da ileride değiştirirsin markalar genel olarak iyi.

itopya yanlış girmiş o zaman. çok teşekkür ederim kasa hariç tüm parçalar itopya fiyatıyla daha ucuz. + 4500 TL kasa ile birlikte 66K ya geliyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…