Bu bütçede 9070XT bence anlamsız olur. İşlemciyi birazcık düşürüp 5070 Ti almak daha mantıklı olmaz mı sizce?
İleride veya şuan render gibi işlerde kullanabilir, ondan dolayı önerdim.9070XT ve 5070 Ti arasında yüzde 5 performans farkı falan var. Gidip 5070 Ti için geri kalan tüm parçalardan kısmayı gereksiz buluyorum
İleride veya şu an render gibi işlerde kullanabilir, ondan dolayı önerdim.
Rx 9070 xt yede 34k fazla geliyor bana. 41K ya alırım keyfime bakarım.Render için istiyorsa zaten bunu belirtirdi diye düşündüm. Ayrıca zaten bu seviye bir sistemde giriş seviye Render'dan fazlasını rahatlıkla yapabilir. İlla NVIDIA ihtiyacı yok profesyönel seviye 4K60FPS render yapmayacaksa.
RX 9070 XT yede 34K fazla geliyor bana. 41K ya alırım keyfime bakarım.
4300 tl ye alacağım en son soğutucu tercihi ve o anakart yerine x670e tercih ederim. Attığım parçalarda kalitesiz değil şahsen ben 5070ti tercih ederim.Aynı performans kart için 8000TL daha fazla vermek fazla geliyor bana. Zaten ikimizin sistemindeki genel fark da o yüzden. Ben daha büyük bir kasa + 360mm sıvı soğutma + 9700X işlemci seçmişim. Daha iyi bir anakart koymuşum. Sen 5070 Ti için Phantom Spirit ve 9600X gibi parçalara düşmüşsün. NVIDIA fanboyluk olabilir ama NVIDIA da 0 sıkıntı bir setup değil artık 1 haftadır söküp test yapmadığım parça kalmadı kişisel setupumda Unreal Engine oyunlarında Mavi ekran veriyor sistem. Parçalarda sıkıntı yok. Driver değiştiriyorum eskiye dönüyorum ne yaptıysam çözülmüyor şu an bile bu konuyu test yaparken cevaplıyorum.
Revizyon LDC ekran modeli bu. Sıkıntısı yok. Tabi tek başına parça parça alacaksan daha iyi parçalar her zaman var olacaktır bende tek başıma alacak olsam Arctic Liquid Cooler falan bakardım ama herkes tek tek toplayamıyor. Eğer tek tek toplarım derse ozaman altta atacağım parçaları seçebilir.;4300 tl ye alacağım en son soğutucu tercihi ve o anakart yerine x670e tercih ederim.
Hocam kusura bakmayın fakat kasa ve psu ya çok fazla para veriyorsunuz. 7700 e ponos ms4 gayet yeterli 1000w ı napacak. Ve bence o anakart yerine colorful b650m plus wifi hem bütçe açısından daha iyi bir seçenek olacaktır. Diğer parçalara lafım yok.Revizyon LDC ekran modeli bu. Sıkıntısı yok. Tabi tek başına parça parça alacaksan daha iyi parçalar her zaman var olacaktır bende tek başıma alacak olsam Arctic Liquid Cooler falan bakardım ama herkes tek tek toplayamıyor. Eğer tek tek toplarım derse ozaman altta atacağım parçaları seçebilir.;
Lian Li Lancool III ARGB Fanlı Black E-ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lian Li Lancool III ARGB Fanlı Black E-ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Lian Li Lancool III ARGB Fanlı Black E-ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 5.512,95 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Raijintek Cratos RJ-0R30B00005 Gen5 1000 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Raijintek Cratos RJ-0R30B00005 Gen5 1000 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Raijintek Cratos RJ-0R30B00005 Gen5 1000 W Power Supply özelliklerini incele, 4.799,12 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Gigabyte B650 Eagle AX AMD AM5 DDR5 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte B650 Eagle AX AMD AM5 DDR5 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte B650 Eagle AX AMD AM5 DDR5 ATX Anakart özelliklerini incele, 6.949,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Lexar NQ790 1TB 7000MB – 6000MB M.2 SSD
İş gününüze güç katmanıza yardımcı olmak için tasarlanan Lexar NQ790 PCIe 4.0 SSD, ihtiyacınız olan yüksek performansı sunar.www.gaming.gen.tr
72.900TL. Eğer bütçe zor diyorsa arkadaşın attığı Biostar anakart tercih edilebilir ama yani 2000TL falan oynuyor bütçe bence almışken ATX olana çıksa daha mantıklı.
Hocam kusura bakmayın fakat kasa ve PSU'ya çok fazla para veriyorsunuz. 7700'e ponos MS4 gayet yeterli 1000W ı napacak. Ve bence o anakart yerine Colorful B650M Plus Wi-Fi hem bütçe açısından daha iyi bir seçenek olacaktır. Diğer parçalara lafım yok.