RTX 5070 ve Ultra 5 255F ile Valorant'ta vermesi gereken FPS'yi vermiyor

dixxinexe

Zeptopat
Daha fazla  
Bilgisayar aldım, yeni anakart iyi bir şey. RTX 5070 var, Intel Core Ultra 5 255F var. Oyunlarda genel olarak iyi ama Valorant'ta 400 alıyorum, biraz düşük değil mi yani? Sanırım işlemcim kötü diye ama pek bilmiyorum, yardım neden oluyor? Bence potansiyelinde 600-700 olmalı ya.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayırlı olsun öncelikle. Sebebi işlemcinizin önbelleğinin az olmasıdır. Valorant işlemciye dayalı olduğu için önbellek çok etkiliyor.

20 MB L3 önbelleğe sahip bir işlemci. Aldığınız FPS'ler normal.

Beyler acaba bilgisayarcıya falan gitsem bunu ultra 7 245 ile falan değişim yapsam farkı falan ödeyip. Olurmu öyle acaba yapılıyor mudur?plsss cevap yardım yaaaa.

Eğer dediğiniz gibi 600-700 FPS'ler almak istiyorsanız AMD tarafında X3D işlemcilere geçmeniz gerekir. 7800X3D veya 9800X3D gibi işlemciler verebilir o performansı. Bu durumda anakartı da değiştirmeniz gerekir.

@dixxinexe hocam ultra 245 k daha yi olacaktır 225 F bir miktar darboğaz yapar ben i5 14600K kullanıyorum 245 ile aynı işlemci memnunum açıkçası.

Hayırlı olsun öncelikle. Sebebi işlemcinizin önbelleğinin az olmasıdır. Valorant işlemciye dayalı olduğu için önbellek çok etkiliyor.
Eyvallah kral. Acaba ultra 7 265 yapsam 500 600 civarları görür müym o işlemci iyi midir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…