RTX 5070 vs RTX 4070 Super

255598

Hectopat
Arkadaşlar selam, iki ekran kartından hangisini önerirsiniz? Bilginiz varsa paylaşabilir misiniz? AMD önerilecek arkadaşlar için AMD istemiyorum, o yüzden önermenize gerek yok. Şimdiden teşekkür ederim.

Arkadaşlar selam, iki ekran kartından hangisini önerirsiniz? Bilginiz varsa paylaşabilir misiniz? AMD önerilecek arkadaşlar için AMD istemiyorum, o yüzden önermenize gerek yok. Şimdiden teşekkür ederim.

RTX 5070 daha mantıklı. Keşke AMD sevseniz :)

RTX 4xxx serisinde MFG özelliği yok bunu göz önünde bulundurarak seçim yap.

İlk önce hayırlı olsun. İkisi de aynı FPS değerine sahip kartlar bazı yazılımsal farklar dışında. Küçük fiyat farkını göz önüne alırsak 5070 alırdım ama ikisi arasında kalsam yani başka seçeneğim olmasa. Ama var bunlar aynı fiyata 9070XT (5070 Ti gücünde) veya daha düşük fiyata sahip 9070 (5070 denk) bunları alırdım oyun için.

Yakın fiyatta 5070 daha mantıklı. Kas güçleri neredeyse aynı sayılır kartların fakat 5070'te MFG var. Lakin ben olsam beklerim. MFG, görsel ve hissiyat anlamında şu anlık başarısız ve RTX 5000 serisinde 5070TI, 5080 ve 5090'ların çoğu üretim hatasıyla çıktı ve 5070'de aynı kaderi yaşayabilir. AMD almam diye inst ediyorsanız bekleyin.

Ayrıca 26 bin TL'ye 4070 super varken sırf Asus diye ekstra 6 bin vermek mantıksız.

4070 Super'ler anlamsız pahalandı o kadar verilmez. Bu bütçede AMD isteniyorsa 9070XT illa NVIDIA diyorsan 5070 almak daha mantıklı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı