RTX 5070 vs RTX 4070 Super

Bütçe
70000

cuglu8

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Rtx5060
Ryzen 7500f
Yakın zamanda PC toplamaya düşünüyorum. Bütçem de yüksek ve uzun süre ağır oyunlar oynamak kullanacağım RTX50 serisin kötü yorumlar vardı. Kablo yanması başka sorunlar falan. Sizce RTX 4070 Super mi 5070.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yakın zamanda PC toplamaya düşünüyorum. Bütçem de yüksek ve uzun süre ağır oyunlar oynamak kullanacağım RTX50 serisin kötü yorumlar vardı. Kablo yanması başka sorunlar falan. Sizce RTX 4070 Super mi 5070.

Rop sorunları varmış evet. 1000/5 oranla çıkıyor ama 5070 Ti ve 5090 da çıkıyormuş sanırım, en çok. O bütçe toplam mı bu arada?

Bütçe varsa ben olsam 9070 XT çekerdim tabii NVIDIA düşünmüyorsan.

Toplam bütçe 70k monitör dahil AMD de de olur bir de önerebileceğiniz sistem varsa mükemmel olur.

Toplam bütçe 70k monitör dahil AMD de de olur bir de önerebileceğiniz sistem varsa mükemmel olur.
Amd ekran kartları hakkında bilgi sahibi değilim nvidia tarafından hangi ekran kartıyla karşılaştığını söylerseniz sevinirim

AMD ekran kartları hakkında bilgi sahibi değilim NVIDIA tarafından hangi ekran kartıyla karşılaştığını söylerseniz sevinirim.

AMD ekrannkartları hakkında bilgilendirir misin?

AMD ekran kartları hakkında bilgi sahibi değilim NVIDIA tarafından hangi ekran kartıyla karşılaştığını söylerseniz sevinirim

AMD ekran kartları hakkında bilgi sahibi değilim NVIDIA tarafından hangi ekran kartıyla karşılaştığını söylerseniz sevinirim.

AMD ekrannkartları hakkında bilgilendirir misin?

9070XT 5070 Ti dengi kas gücünde.

50 serisinde sıkıntılar var ya ondan emin olamıyorum bir de AMD de FSR yok mu?

AMD'nin FSR'ını kullanma daha iyi. Rezalet bir teknoloji grafiği leş gibi yapıyor. Dediğin sorun 5090'da vardı sadece 5070 Ti temiz diye biliyorum hiçbir sorunu yok

Biraz bekleme şansın varsa 9070XT stoğa girsin. 33-34K civarına satılıyordu geçen ay o civar bir fiyata göre çok iyi bir kart ama şu an 40kya alınmaz

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı