RTX 5070 vs RTX 4070 Ti Super vs RX 9070 XT

942238

Femtopat
Ben Unreal Engine 5 gibi programlar ve yazılım için ekran kartı alacağım. AAA oyunlarda oynayacağım teknolojik olarak 5000 serisi düşünüyorum param yeterse 5070 Ti alacağım ama yetmezse 3 seçenek var RX 9070 XT, RTX 5070, RTX 4070 Ti Super 5070 teknolojik olarak iyi ama gücü ve VRAM'i yetersiz kalıyor gibi geldi ama işte teknolojiden dolayı karar veremedim. RX 9070 XT ve RTX 4070 Ti Super aklımı karıştırıyor. Ekran kartımı uzun süre kullanmak istiyorum sıkıntısız o yüzden ne almalıyım?

Sadece oyun olsaydı RX 9070 XT derdim ama şu anki durum RTX 5070'i daha mantıklı kılıyor sanki. VRam olayı için de Nvidia yeni bir teknoloji ile VRam kullanımını %90 azaltacağını söylüyor. İsterseniz bir bakın bu teknolojiye. Ben çok bakmadım sadece gördüm.

Sadece oyun olsaydı RX 9070 XT derdim ama şu anki durum RTX 5070'i daha mantıklı kılıyor sanki. VRAM olayı için de NVIDIA yeni bir teknoloji ile VRAM kullanımını %90 azaltacağını söylüyor. İsterseniz bir bakın bu teknolojiye. Ben çok bakmadım sadece gördüm.

Aynı şekilde ben de bu teknolojiyi gördüm ama bunu getirmeleri uzun sürer hatasız olsun diye hadi diyelim VRAM kullanımını azalttılar yine de RTX 4070 Ti Super daha güçlü ama RTX 5070 ise daha teknolojik.

4070 Ti Super, 5070 Ti gibi bir şey zaten. Üretim işinde NVIDIA tercih etmek daha makul. 5070 Ti'a çıkamazsanız düz 5070 almayın bence. 4070 Ti Super alın.

Evet güç olarak 4070 daha iyi 5070 Ti ile aynı ama teknoloji kafamı karıştırıyor gelecekte 5070 daha çok işimi görürse yani.

Bütçen ne kadar?
38k ya kadar ama zorlarsam en ucuz 5070ti alabilirim indirimdeyken

Evet güç olarak 4070 daha iyi 5070 Ti ile aynı ama teknoloji kafamı karıştırıyor gelecekte 5070 daha çok işimi görürse yani.

38k ya kadar ama zorlarsam en ucuz 5070ti alabilirim indirimdeyken

Daha bu sabah 38k'ydı.
PNY deyip geçme, tepe model denilecek kadar iyi bir kart, Soğutması Asus Tuf modelinden daha iyi ve muhtemelen 45-46m
K'ya kada olan tüm 5070ti modellerinden dehe iyi.
Görüntü olarakta güzel, bütçen yeterse al veya biraz daha bekleyebilirsin, 2 kez vatan bilgisayar'da bilgisayar parçalarına özel %20 indirim vardı, 2 kez geldiği için tekrar gelebilir veya başka bir indirim gelebilir.
Şimdi alacaksan en mantıklı seçenek bu ama bence 2-3 hafta daha bekle belki güzel bir indirim düşer.

Daha bu sabah 38k'ydı.
PNY deyip geçme, tepe model denilecek kadar iyi bir kart, Soğutması Asus Tuf modelinden daha iyi ve muhtemelen 45-46m
K'ya kada olan tüm 5070ti modellerinden dehe iyi.
Görüntü olarakta güzel, bütçen yeterse al veya biraz daha bekleyebilirsin, 2 kez vatan bilgisayar'da bilgisayar parçalarına özel %20 indirim vardı, 2 kez geldiği için tekrar gelebilir veya başka bir indirim gelebilir.
Şimdi alacaksan en mantıklı seçenek bu ama bence 2-3 hafta daha bekle belki güzel bir indirim düşer.
keşke buralardan alabilsem ama taksitli alacağım ve vade farkı çok koyuyorlar hepsiburada dan 6 taksit ile peşin fiyatına almak daha iyi anca ordan alırım

Technopat Haberler

Geri
Yukarı