RTX 5070 vs RTX 4090

GhostOps

Decipat
Makaleler
1
Başlıktaki kartların birbirine denk olmadığını zaten herkes bilir. Ancak, 5070'in RTX 4070 Ti veya Ti Super seviyesinde olmasını düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz? Bu konuda fikirlerinizi paylaşmak için burada toplanalım.

kapitalizm. 3060 bile hala bana 500 fps veriyor ( excalibur g900 kullaniyorum laptop bide ). her sene yeni ürün çıkararak sadece insanları kapitalizm kölesi yapıyorlar, koyun sürüsü adeta..

4090'ın üçte biri fiyatına efsane bence.

RTX 5070 muhtemelen RTX 4070 Ti veya Ti Super arası bir kart olabilir. DLSS4 ve MultiFG ile RTX 4090´dan güçlü olacağı düşünülüyor. Ancak şahsen RTX 5070 4090´ı geçse bile bu çok ciddi bir fark olmayacaktır. Sonuçta RTX 4090 saf kas olarak cidden güçlü.

RTX 4070 Super veya RTX 4070 Ti alabilecek bütçesi olanlar RTX 5070 almalı.

RTX 4090 alabilecek bütçesi olanlar RTX 5080 almalı.

Kapitalizm. 3060 bile hala bana 500 FPS veriyor ( Excalibur G900 kullanıyorum laptop bir de ). Her sene yeni ürün çıkararak sadece insanları kapitalizm kölesi yapıyorlar, koyun sürüsü adeta.

Hocam neyde 500 FPS veriyor?

kapitalizm. 3060 bile hala bana 500 fps veriyor ( excalibur g900 kullaniyorum laptop bide ). her sene yeni ürün çıkararak sadece insanları kapitalizm kölesi yapıyorlar, koyun sürüsü adeta..
Çok eski bir oyunda çözünürlük düşürerek mi?

DLSS4 ile evet, kas gücü olarak hayır.

Çok eski bir oyunda çözünürlük düşürerek mi?
hayır, ayarları yüksekte oynuyorum her şeyide açıyorum genelde. çok abartılıyor artık. her sene yeni ekran kartı çıkıyor her şey kapitalizm :/

- valorant

- rdr2

-arc survival

-mortal kombat

-witcher

- forza horizon

Ve sayacağım bir çok oyunu gayet yüksek fps te ve yüksek kalitede oynuyorum

RDR 2'de her şeyi düşüğe çeksen bile 500 fps almanın imkanı yok. Aynısı valorant dışında diğer oyunlar içinde geçerli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…