RTX 5070 vs RTX 4090

Reis ben 4080ni mi satıp 3060 alıyorum ozaman teşekkür ederim

RDR 2'de her şeyi düşüğe çeksen bile 500 fps almanın imkanı yok. Aynısı valorant dışında diğer oyunlar içinde geçerli.
istediğin zaman screen share & görsel atabilirim hiç sorun değil <3

Reis ben 4080ni mi satıp 3060 alıyorum ozaman teşekkür ederim
her sene kasandaki ekran kartını değiştiriyorsan sende bu kapitalizmde bir koyundan başka bişey değilsindir

her sene kasandaki ekran kartını değiştiriyorsan sende bu kapitalizmde bir koyundan başka bişey değilsindir
Istiyorum ben, hadi at.

İstediğin zaman screen share & görsel atabilirim hiç sorun değil <3

Her sene kasandaki ekran kartını değiştiriyorsan sende bu kapitalizmde bir koyundan başka bir şey değilsindir

Bunun koyun ile alakası yok, her insanın zevki farklıdır. RTX 5000 serisi geliyor ve DLSS4 çok cezbedici. Bende RTX 4070 Super var ancak 5070 alsam mı diye düşünüyorum.

Mağaramdan çıkıp fotoshop'u keşfedip geliyorum. <3

Mağaramdan çıkıp fotoshop'u keşfedip geliyorum. <3
istediğin kadar dalga geçip laf edebilirsin sorun değil, sözümün eriyim screen share da yaparım.

RTX 4070 Ti Super Valorant'ta 460 civarı FPS veriyor demek ki 3060 4070TISden daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…