RTX 5070 vs RTX 5060 Ti

Lazkolik61

Femtopat
Daha fazla  
Selamlar dostlar bir konuda fikrinize ihtiyacım var, benim için değerli olacak.

Sistem topluyorum, elimde;
Ryzen 7 7700X işlemci.
MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi anakart var.

Almak istediğim ekran kartı 5070 ama bütçemi zorluyor, istediğim şey ise minimum 2K'da oyun veya içerik tüketebilmek ve rekabetçi oyunlarda 180 Hz FPS sunması yeter diye düşünüyorum fakat beni tam bir PC cahili olarak düşünün yani 240 Hz tadını bilmiyorum. Şimdiye kadar full PlayStation'da oyun oynamış biriyim ve PC'ye geçiyorum. RTX 5060 Ti mı 5070 mi, sizce hangisini almam daha mantıklı olur?

Biraz uzun oldu hakkınızı helal edin, değerli yorumlarınızı bekliyorum, saygılar.

5070. Vram geleceğe pek dönük değil gibi ama iyidir yani.Eğer cidden bütçe sıkıntısı varsa 5060ti 16gb düşünebilirsin gibi,başkalarının düşüncelerini de gör değerlendir.

5070. Vram geleceğe pek dönük değil gibi ama iyidir yani.Eğer cidden bütçe sıkıntısı varsa 5060ti 16gb düşünebilirsin gibi,başkalarının düşüncelerini de gör değerlendir.
Tamamdır yorumun için teşekkür ederim

5060 Ti 2K için giriş seviyesi kalır, 5070 alırsanız harika olur. Rekabetçi oyunlarda her iki sistemde de 180 FPS'den daha fazla FPS alırsınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu videodan FPS değerlerine bakabilirsiniz. Kullanılan işlemci 9800x3D olduğu için sizin işlemcinizle kullanacağınız 5060 Ti veya 5070 daha düşük FPS verir. Eğer ki bütçe çıkamazsanız 5060 Ti 16 GB alın, 8 GB modellere asla bulaşmayın.

Ama diyorsun ki yinede 5060ti 16gb dansa 5070 12gb al daha rahat edersin diyorsun değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…