Bana anakart ile işlemciye ayırdığınız bütçeyi belirtin ikisinide önereyim.Daha almadım işlemciye gore alaçağım.
Bana anakart ile işlemciye ayırdığınız bütçeyi belirtin ikisinide önereyim.Daha almadım işlemciye gore alaçağım.
Bana anakart ile işlemciye ayırdığınız bütçeyi belirtin ikisini de önereyim.
15-16 bin TL arası.
![]()
Asus Prime B650M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Prime B650M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Prime B650M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 4.829,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
4 RAM destegi olmasi ne degistiriyor ki? 7600X alinmaz yerine daha ucuz olan ama neredeyse ayni performansi sunan 7500F alinabiliyor daha ucuza. 7700 alinabilir 7600X yerine.İşlemci 7600X olur mu ve anakart olarak 4 RAM alanı olan oner misiniz?
![]()
Asus Prime B650M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Prime B650M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Prime B650M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 4.829,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
4 RAM destegi olmasi ne degistiriyor ki? 7600X alinmaz yerine daha ucuz olan ama neredeyse ayni performansi sunan 7500F alinabiliyor daha ucuza. 7700 alinabilir 7600X yerine.
Butcenizi biraz asiyor.Anakart 4 RAM daha iyi değilmi.
7700 olabilir ben ileride 4x16 yaparım die 4 RAM bölmeli istedim.
Butcenizi biraz asiyor.
Ekran kartini 9070 XT tercih edin.
![]()
ASUS PRIME RX 9070 XT OC 16GB Ekran Kartı
Küçük form faktörüne sahip PRIME Radeon™ RX 9070 XT ekran kartı ile üstün performansı deneyimleyin.www.gaming.gen.tr
Bütçe kisitliysa asagidaki kartin stoğa girmesini bekleyebilirsiniz. 31000 TL civarinda stoğa giriyordu genelde.
Butcenizi biraz asiyor.
Ekran kartini 9070 XT tercih edin.
![]()
ASUS PRIME RX 9070 XT OC 16GB Ekran Kartı
Küçük form faktörüne sahip PRIME Radeon™ RX 9070 XT ekran kartı ile üstün performansı deneyimleyin.www.gaming.gen.tr
Bütçe kisitliysa asagidaki kartin stoğa girmesini bekleyebilirsiniz. 31000 TL civarinda stoğa giriyordu genelde.
Fiyatina gore iyi ancak BIOS güncellemelerini acisindan vb. onerilmiyordu. Butcenizi zorlayabilirseniz attigim Gaming Plus anakarti alin. Colorful sanirim AM4 anakartlarina yeni islemcileri destekleyecek BIOS guncellemesini verememisti. Ek olarak ne kadar stabildir bilmiyorum ancak fiyati iyi. Tercih sizin.Teşekkürler
Colorful Battle-AX B650M-Plus
Bu anakartı onerir misiniz?
Herkes çok iyi diyor fiyat performans diyor sizce nasıl.
Colorful Battle-AX B650M-whıte Wi-Fi V14 bu nasıl.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.