RTX 5070 vs RX 9070 XT

Laptopumu bile satacakken bilgisayarcıları aradığımda amdyse olmaz diyorlar yani 2.el piyasası biraz kötü diye biliyorum ondan dedim benim de ilk sistemim olacak o yüzden biraz kafamı karıştırıyor.

Bilgisayarcılar eski kafada kalmış olabilir. 2. elden güzel gidiyor AMD kartlar.

Laptopumu bile satacakken bilgisayarcıları aradığımda amdyse olmaz diyorlar yani 2.el piyasası biraz kötü diye biliyorum ondan dedim benim de ilk sistemim olacak o yüzden biraz kafamı karıştırıyor

Bilgisayarcı yalanına kanmışsın, kanma derim. Neyi kullanmak istiyorsan kullanabilirsin özgürsün.

RX 9070 XT öneriyorum.

Sorun'u çok demek haksızlık olur kime göre neye göre? Misal ben Linux kullanıyorum AMD daha stabil ve daha iyi çalışıyor.

O kart ile her oyunda en az 2K da 60 FPS alırsınız, 60 üstü gereksiz zaten genellikle FSR filan dahi kullanmazsınız.

Laptopumu bile satacakken bilgisayarcıları aradığımda amdyse olmaz diyorlar yani 2.el piyasası biraz kötü diye biliyorum ondan dedim benim de ilk sistemim olacak o yüzden biraz kafamı karıştırıyor

Mahalle bilgisayarcılarl hiçbir şey bilmiyor. Geçen tanıdığım bir bilgisayarcı monitör toplayabileceğini söyledi. Evet monitör toplayacakmış.

NVIDIA guvenlı lıman, 5070 onerırım. Recep Baltaş da video cekmıs bu kartla ilgili.

Siz daha bugün 4060 sisteme 35k vermediniz mi?

9070XT tabii ki de.

Laptopumu bile satacakken bilgisayarcıları aradığımda amdyse olmaz diyorlar yani 2.el piyasası biraz kötü diye biliyorum ondan dedim benim de ilk sistemim olacak o yüzden biraz kafamı karıştırıyor.

Kaç tane kişi gördünüzde 2. el hakkında yorum yapıyorsunuz 100 200? Genelleme yapmayın lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…