RTX 5070'e R5 7600 darboğaz yapar mı?

Tab2Nesquik

Decapat
Daha fazla  
Şu an 3070 kullanıyorum. Bana gayet yetiyor aslında ama insanlar 3070'imin olmasını alay konusu haline getiriyor. R5 7600 kullanıyorum acaba işlemci yükseltmesi olmadan sadece ekran kartını 5070 alsam çok büyük darboğaz yapar mı diye emin olmadım yardımcı olursanız sevinirim.

Hocam şöyle saçma sapan şeyleri alay konusu haline getirenlere prim vermeyin. Steam verilerine göre dünya üzerinde en çok kullanılan ekran kartı rtx 3060 (sadece türkiye de değil bak dünyada diyorum). 3070 halen ortalamanın üzerinde bir kart. rtx 5070'in 4090 gücünde olacağı söyleniyor. Bu yüzden o işlemcinin 2k'da bile besleyebileceğini çok düşünmüyorum.

Artı -1 Eksi
Bu 3070li insanlara laf edenlerde neler var cok merak ediyorum. Bana biri laf ederse ona bu fotoyu ayiyorum genelde. Olayin sadece ekran karti olmadigi zihinlerine kazinsin diye.

3070 candir. 4 senedir canavar gibi.

Senle dalga geçen 4090 mı kullanıyor?

RTX 5070'in 4090 gücünde olacağı söyleniyor. Bu yüzden o işlemcinin 2K'da bile besleyebileceğini çok düşünmüyorum.

Hayır 4090 gücünde olmayacak sadece yeni teknoloji ile 1 değil 3 kare upscale edecek bu da desteklenen oyunlarda ve bu ne kadar iyi çalışacak bilmiyoruz. NVIDIA'nın söylemi sadece satış stratejisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…