RTX 5070'i hangi işlemci 1080P'de besler?

Bütçe
12000

Ardaahm

Centipat
Daha fazla  
Merhaba hocam, başlıkta gördüğünüz gibi RTX 5070'i 1080P'de bile hangi işlemcinin besleyeceğini merak ediyorum. Biliyorum 1080p o ekran kartına biraz hakaret gibi olur ama merak ediyorum. Mümkünse AMD serisi bir işlemci önermenizi rica ederim.

Hakaret olacak bir şey yok. Optimizasyon özürlü oyunlar olduğu sürece 1440p'de uzun ömürlü bir kart bulmak için bir dolu para ödemek gerekecek. Haliyle bazı arada kalmış kartları 1080p'de daha performanslı kullanacağız.

Sorunuza dönecek olursam AM4 için 5700X3D, AM5 için 7700X gibi işlemciler yeterli gelir.

Hakaret olacak bir şey yok. Optimizasyon özürlü oyunlar olduğu sürece 1440P'de uzun ömürlü bir kart bulmak için bir dolu para ödemek gerekecek. Haliyle bazı arada kalmış kartları 1080P'de daha performanslı kullanacağız.

Sorunuza dönecek olursam AM4 için 5700x3D, AM5 için 7700X gibi işlemciler yeterli gelir.

Elinize sağlık hocam R5 7700'ün normal hali besler mi besleyemez mi şeklinde arada kaldığım için bilen birilerine sormanın daha makul olduğunu, düşündüm tekrardan teşekkürler iyi sosyaller.

Elinize sağlık hocam R5 7700'ün normal hali besler mi besleyemez mi şeklinde arada kaldığım için bilen birilerine sormanın daha makul olduğunu, düşündüm tekrardan teşekkürler iyi sosyaller.

Hocam farklı bir şey soruyorum kusura bakmayın cococase konu açmışsınız sipariş verdiniz mi? Elinize ulaştı mı?

Hocam farklı bir şey soruyorum kusura bakmayın cococase konu açmışsınız sipariş verdiniz mi? Elinize ulaştı mı?

Yok hocam güvenemedim oraya daha sonra Crewwear'dan kılıf aldım 1 haftada geldiler elime bayağı beğendim kaliteliler ama coco case gibi animeli şeyler yok orada haberiniz olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı