Merdt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 9.566 Çözümler 51 Yer Afyonkarahisar 10 Mayıs 2025 #1 RTX 5080 kullanıcıları 4K çözünürlükte aldıkları performanstan ne kadar memnun?
yenneferw Megapat Katılım 6 Aralık 2016 Mesajlar 316 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2025 #2 Hocam Youtube üzerinde birden fazla video mevcut. Oradan incelerseniz zaten 3 aşağı 5 yukarı aynı fps alacaksınız.
Hocam Youtube üzerinde birden fazla video mevcut. Oradan incelerseniz zaten 3 aşağı 5 yukarı aynı fps alacaksınız.
Merdt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 9.566 Çözümler 51 Yer Afyonkarahisar 2 Ekim 2025 #3 yenneferw dedi: Hocam Youtube üzerinde birden fazla video mevcut. Oradan incelerseniz zaten 3 aşağı 5 yukarı aynı fps alacaksınız. Genişletmek için tıkla... Genelde dümdüz ultra gibi ayarlarda test ettiklerimden konu açmıştım. Görüntü kalitesinden az kayıp veren fakat performansı iyileştiren ayarlarda oynuyorum. Ayrıca kartı aldım. Gayet iyi 4K performansı var.
yenneferw dedi: Hocam Youtube üzerinde birden fazla video mevcut. Oradan incelerseniz zaten 3 aşağı 5 yukarı aynı fps alacaksınız. Genişletmek için tıkla... Genelde dümdüz ultra gibi ayarlarda test ettiklerimden konu açmıştım. Görüntü kalitesinden az kayıp veren fakat performansı iyileştiren ayarlarda oynuyorum. Ayrıca kartı aldım. Gayet iyi 4K performansı var.