RTX 5080 için 27" 2K OLED monitör tavsiyesi

Bütçe
50000

Killian

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
gigabyte rtx 3060 ti gaming oc- 16gb ram- ryzen 5 5600x- b450ms2h- 1tb samsung evo 870 ssd- 500gb m2 ssd wd
RTX 5080 ekran kartına sahip bir sistem kullanıyorum ve bu donanımı tam anlamıyla değerlendirebilecek bir monitör arayışındayım. Tercihim 2K çözünürlüklü, 27 inç boyutunda ve 1 ms ya da altında tepki süresine sahip bir OLED panel. Hem oyunlarda yüksek görsel kalite hem de düşük input lag sunabilecek modeller arıyorum. Bu kriterlere uygun monitör önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Önereceğim en yüksek kapasiteli monitör bu olur. Üstünü altını bilmem lakin bütçeye en uygun ve kaliteli monitör bu.

5080 ile 4K monitör kullanıyorum, böyle bir durum söz konusu değil. Fakat Ultra RT için 4K biraz ağır geliyor 5080'e.

4K Ultra RT de cok nadirde olsa %1 Low larınız dibi görüyordur illaki ve şu an Frame Gen tam düzgün çalışmıyor bir de hr oyunda yok ben takılıyorum biraz bu duruma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…