Galax 5080 beyaz modelini almayı düşünüyordum 1 haftada 10k zam almış, öngörseydim önceden alırdım, alternatif ne alabilirim?
Hocam bence almayın bekleyin, 5070ti Süper modeli duyuruldu 24GB VRAM'li, onu bekleyip almak daha iyi olur bence.Galax 5080 beyaz modelini almayı düşünüyordum 1 haftada 10k zam almış, öngörseydim önceden alırdım, alternatif ne alabilirim?
ne zaman çıkıyor hocam bütçemi aşar mı? bekleyebilirim.Hocam bence almayın bekleyin, 5070ti Süper modeli duyuruldu 24GB VRAM'li, onu bekleyip almak daha iyi olur bence.
Çıkış tarihi hakkında net bir bilgi yok, bilgi sızıntısı olduğu için kart özelikleri ortaya çıktı ama en geç 5-6 ay içinde çıkar diye düşünüyorum, fiyatı olarak ise 749$ diye geçiyor, 5080 999$ ile çıkacak denmişti yani 5080'den ucuz veya aynı fiyatlarda olur diye düşünüyorum.ne zaman çıkıyor hocam bütçemi aşar mı? bekleyebilirim.
o zamana kadar fiyatlar daha da yükselir beni aşar diye düşünüyorum, 5070ti modeline de düşebilirim şu an. 3 ay içinde çıkarsa super modelini zorlarım teşekkürler.Çıkış tarihi hakkında net bir bilgi yok, bilgi sızıntısı olduğu için kart özelikleri ortaya çıktı ama en geç 5-6 ay içinde çıkar diye düşünüyorum, fiyatı olarak ise 749$ diye geçiyor, 5080 999$ ile çıkacak denmişti yani 5080'den ucuz veya aynı fiyatlarda olur diye düşünüyorum.
Eğer 3 ay içinde çıkamaz ise 5070ti daha iyi olur bence, arkadaki 15k+ fiyatı vermeye değmez kesinlikle.o zamana kadar fiyatlar daha da yükselir beni aşar diye düşünüyorum, 5070ti modeline de düşebilirim şu an. 3 ay içinde çıkarsa super modelini zorlarım teşekkürler.
o zamana kadar fiyatlar daha da yükselir beni aşar diye düşünüyorum, 5070ti modeline de düşebilirim şu an. 3 ay içinde çıkarsa super modelini zorlarım teşekkürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.