RTX 5080 için model önerisi

Bütçe
55000

charles7

Femtopat
Galax 5080 beyaz modelini almayı düşünüyordum 1 haftada 10k zam almış, öngörseydim önceden alırdım, alternatif ne alabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Galax 5080 beyaz modelini almayı düşünüyordum 1 haftada 10k zam almış, öngörseydim önceden alırdım, alternatif ne alabilirim?

En ucuzu bu başka göremedim ben.

ne zaman çıkıyor hocam bütçemi aşar mı? bekleyebilirim.
Çıkış tarihi hakkında net bir bilgi yok, bilgi sızıntısı olduğu için kart özelikleri ortaya çıktı ama en geç 5-6 ay içinde çıkar diye düşünüyorum, fiyatı olarak ise 749$ diye geçiyor, 5080 999$ ile çıkacak denmişti yani 5080'den ucuz veya aynı fiyatlarda olur diye düşünüyorum.

Çıkış tarihi hakkında net bir bilgi yok, bilgi sızıntısı olduğu için kart özelikleri ortaya çıktı ama en geç 5-6 ay içinde çıkar diye düşünüyorum, fiyatı olarak ise 749$ diye geçiyor, 5080 999$ ile çıkacak denmişti yani 5080'den ucuz veya aynı fiyatlarda olur diye düşünüyorum.
o zamana kadar fiyatlar daha da yükselir beni aşar diye düşünüyorum, 5070ti modeline de düşebilirim şu an. 3 ay içinde çıkarsa super modelini zorlarım teşekkürler.

o zamana kadar fiyatlar daha da yükselir beni aşar diye düşünüyorum, 5070ti modeline de düşebilirim şu an. 3 ay içinde çıkarsa super modelini zorlarım teşekkürler.
Eğer 3 ay içinde çıkamaz ise 5070ti daha iyi olur bence, arkadaki 15k+ fiyatı vermeye değmez kesinlikle.
Hem 5070ti'da oldukça güçlü bir kart, size yetecektir.
Eğer alırsanız beyaz olarak bu ikisine bakabilirsiniz, fiyatlarıda fena değil:
Şahsen ben Colorful İGame öneririm soğutmasaı bir tık daha güzel ve çok güzel bir görünümü var.

Biraz düşündüm, dün 8k farkla 5080 galax alabiliyorken şu an 5070ti tatmin etmedi hocam beni. biraz düşünüp karar vereceğim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı