RTX 5080 indirim beklenir mi ?

Dün akşamdan beri Vatan'da indirim varmış. MSI Gaming Trio 5080 de 64'e düşmüş, normalde 10-15 gündür bakıyorum, bir türlü indirime girmemişti hiçbir kart. Bunu da yakalayamadım, üstüne bir ay askere gittim. Kasım başında döndüm. Ben askerdeyken 15 Ekim'de MSI Suprim SOC 5080 65'e düşmüş. Gram şansım yok cidden. Aranıyorum hâlâ, üstelik zam gelecekmiş. Bugün haber çıktı, %20 zam yolda diye. Ne yapayım bilemedim.

Hocam bence alabilecegin en kisa surede al cunku dediginiz gibi zam gelecekmis ekran kartlarina bide yeni yil geliyor bu yuzden ocaktan sonra bir zam daha eklerler ona iyice siser fiyat. Ne kadar erken o kadar iyi olur.

SSD'ye geldi RAM'e geldi sıra ekran kartlarında, yakın zamanda zam alacak bence alabiliyorsanız alın direk. Türkiye'de yaşıyoruz sonuç olarak.

@RF Reverse Flash pardon hocam. Bende 54 bin olarak gözüküyor. Bana kalırsa eğer RTX 5080 için bütçeniz yetiyorsa piyasanın en ucuz modelleri olan şu kartlardan alabilirsiniz. Şu kadarını söyleyeyim; daha iyi soğutma ve FPS niyeti ile verdiğiniz 5-6 bin TL'nin karşılığı TR piyasasında yok. O nedenle şu modellerden birini alıp geçebilirsiniz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…