Bugün satışa çıkıcak. Daha listelenmedi.Merhaba arkadaşlar, RTX 5080 almak istiyorum. Hangi sitelere bakmak gerekiyor? Toplu bir liste oluşturalım.
Merhaba arkadaşlar, RTX 5080 almak istiyorum. Hangi sitelere bakmak gerekiyor? Toplu bir liste oluşturalım.
![]()
Mağaza sayfası - bütün ürünler burada
ASUS, Galax, Msi, Logitech, Razer , dell ve benzeri bir çok markanın gaming ürünleri en uygun fiyatlar gaming.gen.tr’dewww.gaming.gen.tr
![]()
NVIDIA GeForce RTX 5080 Ekran Kartı Fiyatları ve Modelleri
NVIDIA RTX 5080 ekran kartı uygun fiyat garantisi ve hızlı kargo seçenekleriyle İncehesap'ta! Güncel stok durumu ve teknik özellikleri için hemen inceleyin.www.incehesap.com
![]()
Ekran Kartı Modelleri ve Fiyatları - ITOPYA
ITOPYA'dan Hızlı Teslimatlı Ekran Kartı Fırsatları! Fiyatları İncele!www.itopya.com
Bu dediğim sitelere bakabilirsin.
Valla 45K civarında forumdan alanlar oldu, şuan en ucuz kartlar benim gördüğüm 55 K, beklerim 5-6 ay fiyatlar düşer diyorsan eğer sen bilirsin. Ben sadece siteleri sundum =)5080e 60 70k verecek kadar da en ayi değilim. Teşekkürler
O 45k olanları ben de gördüm hocam ama ben onların satıldığını düşünmüyorum. Velev ki satıldı muhtemelen 30saniyede tükendi. Artık o da nasıl oluyorsa.Valla 45K civarında forumdan alanlar oldu, şuan en ucuz kartlar benim gördüğüm 55 K, beklerim 5-6 ay fiyatlar düşer diyorsan eğer sen bilirsin. Ben sadece siteleri sundum =)
Uzun süredir bu kartları bekleyenler var hocam, 3000 ve 2000 serisinden geçiş çok olacaktır. 5070 Ti çıkınca gör sen asıl curcunayı.O 45k olanları ben de gördüm hocam ama ben onların satıldığını düşünmüyorum. Velev ki satıldı muhtemelen 30saniyede tükendi. Artık o da nasıl oluyorsa.
5080e 60 70k verecek kadar da en ayi değilim. Teşekkürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.