Aralarında çok bir fark yok hocam, arkadaşın dediği gibi yazılımsal bir özellik veya render istiyorsanız 5080 ama güç istiyorsanız 4090 ki renderde de aşağı yukarı aynı sayılır.
3DS Max, corona vb. mimarlık programlarını kullanmak için alacağım 5080'in yazılım gücünün bu konuda bana faydası olur mu onu kestiremiyorum ve arada da hatrı sayılır bir fiyat farkı var.
3DS Max, corona vb. mimarlık programlarını kullanmak için alacağım 5080'in yazılım gücünün bu konuda bana faydası olur mu onu kestiremiyorum ve arada da hatrı sayılır bir fiyat farkı var.
FP4 ve DLSS 4 ayrıca daha iyi RTX istiyorsanız alabilirsiniz hocam 5080'i ama dediğimiz gibi saf kan güç olarak çok da güçlü değil NVIDIA artık yazılım satmaya başladı gibi bir tık. (tabii bu demek değil ki düşük FPS alacaksınız, yüksek alırsınız)
F/P4 ve DLSS 4 ayrıca daha iyi RTX istiyorsanız alabilirsiniz hocam 5080'i ama dediğimiz gibi saf kan güç olarak çok da güçlü değil NVIDIA artık yazılım satmaya başladı gibi bir tık. (tabii bu demek değil ki düşük FPS alacaksınız, yüksek alırsınız)
Anladım hocam çok teşekkür ederim. Performans için aradaki ufak farklar ve fiyat olarak 24.000 TL gibi bir fark olmasından 4090 bana daha makul geliyor seçimimi buradan yana kullanacağım.