Merhaba 5090 ekran kartının siparişini vermeyi bekliyorum stoklara geldiği an vereceğim. Bu karta uyumlu olup en kral işlerde beni rahat bırakacak, oyun video yayın render ve Blender modelleme işlerinde kullanacak sistem dizeceğim yardımcı olur musunuz?
Sadece kasa dizilecek ekran kartı fiyatını 230'dan düşerek hesaplayalım.
Ekran kartı modeli ASUS ROG astral 5090: 150.999TL
Toplam bütçe 230.000TL
Merhaba 5090 ekran kartının siparişini vermeyi bekliyorum stoklara geldiği an vereceğim. Bu karta uyumlu olup en kral işlerde beni rahat bırakacak, oyun video yayın render ve Blender modelleme işlerinde kullanacak sistem dizeceğim yardımcı olur musunuz?
Sadece kasa dizilecek ekran kartı fiyatını 230'dan düşerek hesaplayalım.
Ekran kartı modeli ASUS ROG astral 5090: 150.999TL
Toplam bütçe 230.000TL
AMD Ryzen 7 masaüstü işlemciler ve AMD Socket AM5 anakartlarla rekabet avantajı kazanın. Oyunu kazandıracak hamleleriniz için hızlı oyun tepkileri ve üst düzey performans.
ROG Strix X870-F Gaming WiFi, AMD Ryzen™ 9000 serisi Masaüstü işlemcilerin tüm potansiyelini ortaya çıkarmak için tasarlandı. Ürünün gelişmiş güç tasarımı ve yapay zeka çözümleri performansı zirveye…
En son DDR5 teknolojisi ile yeni bir bellek çağını başlatan en yeni CRAS XR5 RGB, ultra yüksek hız ve kaya gibi sağlam kalite sunmak için tasarlanmıştır.
Yeni nesil Asetek Gen7 v2 pompa ve ROG ARGB radyatör fanlarına sahip ROG Strix LC III 360 ARGB ile uygun performans ve nefes kesici estetik elde edin.
www.gaming.gen.tr
3-4 Lira kaliyor sanirim. 1-2 lira daha eklersen alirsin tabi bu varsayim projesi. Daha guzelini setuplayabilirsin. Bu butceyi koymusken koyabiliyorsan birkac lira daha fazla koy gonlundekileri al sonra bunu niye almadim tuh muh deme. Guzel bir sistem dizeceksin herhalde gule gule kullan kazasiz belasiz insallah.