SECourses Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2025 #1 RTX 5090 ön sipariş satan yer var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ocak 2025
AMr.TalhaA Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 1.383 Çözümler 6 27 Ocak 2025 #2 SECourses dedi: RTX 5090 ön sipariş satan yer var mı? Genişletmek için tıkla... 5090'nın ülkemize bazı markalarda geç bile gelme ihtimali var. O yüzden sanmıyorum.
SECourses dedi: RTX 5090 ön sipariş satan yer var mı? Genişletmek için tıkla... 5090'nın ülkemize bazı markalarda geç bile gelme ihtimali var. O yüzden sanmıyorum.
SECourses Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2025 #3 AMr.TalhaA dedi: 5090'nın ülkemize bazı markalarda geç bile gelme ihtimali var. O yüzden sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Mecbur ne bulursak alacağız o zaman Ne zaman satılacak tam?
AMr.TalhaA dedi: 5090'nın ülkemize bazı markalarda geç bile gelme ihtimali var. O yüzden sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Mecbur ne bulursak alacağız o zaman Ne zaman satılacak tam?
AMr.TalhaA Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 1.383 Çözümler 6 27 Ocak 2025 #4 SECourses dedi: Mecbur ne bulursak alacağız o zaman. Ne zaman satılacak tam? Genişletmek için tıkla... 30 Ocak. Türkiye'de gecikmeler mümkün ancak 30 Ocak yetişir diye düşünüyorum ülkemize.
SECourses dedi: Mecbur ne bulursak alacağız o zaman. Ne zaman satılacak tam? Genişletmek için tıkla... 30 Ocak. Türkiye'de gecikmeler mümkün ancak 30 Ocak yetişir diye düşünüyorum ülkemize.
K KingOfTheDarknesss Hectopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 186 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2025 #5 SECourses dedi: RTX 5090 ön sipariş satan yer var mı? Genişletmek için tıkla... 5090 ya da 5080 ön sipariş satılmıyor. Direkt hepsi aynı anda normal şekilde satışa sunulacak.
SECourses dedi: RTX 5090 ön sipariş satan yer var mı? Genişletmek için tıkla... 5090 ya da 5080 ön sipariş satılmıyor. Direkt hepsi aynı anda normal şekilde satışa sunulacak.
Murim World Centipat Katılım 24 Eylül 2024 Mesajlar 639 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2025 #6 Avrupa ülkelerinde bile fiyatı 2 katına çıkmış diye duydum. Yani stokta onlarda normale dönecek ki bize anca gelir.
Avrupa ülkelerinde bile fiyatı 2 katına çıkmış diye duydum. Yani stokta onlarda normale dönecek ki bize anca gelir.
M mazda 3 Decapat Katılım 24 Ağustos 2023 Mesajlar 565 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2025 #7 SECourses dedi: Mecbur ne bulursak alacağız o zaman Ne zaman satılacak tam? Genişletmek için tıkla... 30 ocak sonrası stoklara düşecek diyorlar bende düşünüyorum ama ilk alanlardan olmak çokta mantıklı değil sorunları varmi yokmu bilmiyoruz kobay olmamak lazim
SECourses dedi: Mecbur ne bulursak alacağız o zaman Ne zaman satılacak tam? Genişletmek için tıkla... 30 ocak sonrası stoklara düşecek diyorlar bende düşünüyorum ama ilk alanlardan olmak çokta mantıklı değil sorunları varmi yokmu bilmiyoruz kobay olmamak lazim
AmongTv Hectopat Katılım 31 Aralık 2021 Mesajlar 149 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2025 #8 İlk inceleme videosu her dile çevrilmiş şekilde merakla bekleyenler için Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
İlk inceleme videosu her dile çevrilmiş şekilde merakla bekleyenler için Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et