RTX 5090 - R9 9950x3D sistemde 2K monitör darboğaz yapar mı?

FPS oyunları haricinde o işlemcinin problem yaşayacağı bir durumla karşılaşacağını düşünmüyorum. Zaten monitörün 360Hz olacağı için seni etkileyen bir şey de olmaz.

Resident Evil full ayarlarda DLSS4 ile 400+ FPS verir mi bu sistem.

Hocam işlemci-ekran kartı darboğazından bahsetmiyorum bu sistem 4K için öneriliyor 2K'da kullanırsam tam performans alır mıyım ondan bahsediyorum.
Darboğaz derken monitörün darboğazından bahsettim zaten. Ayrıca 4K önerilen bir sistem 2K yı kaldırmıyorsa zaten bir sorun var demektir.

Resident Evil full ayarlarda DLSS4 ile 400+ FPS verir mi bu sistem.

Onu test videoları yoksa bilemeyiz böyle bir teknolojiye erişimi olan insan sayısı kısıtlı. Baktığım kadarıyla 4k'da en iyi ayarlarda 250-300 fps alıyorlar 2k test videosu göremedim muhtemelen alırsın o civar.

Village oyununda DLSS'nin yanı sıra Multi Frame Gen teknolojisi de yok. Bunların olduğunu varsaydığımız bir durumda 2K da 600-700 FPS çok rahat verecektir. 4k’da 320fps civarında alıyorum. Ayarlar oyunun verdiği en yüksek ayarlar değil elle tamamı maksimuma alınmış şekilde.

2K Rt full FSR Ultra Kaliteli mod.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…