RTX 5090 sistem toplama

seb89

Femtopat
Daha fazla  
Paylaştığım sistem alınır mı? İşlemci sıvı soğutucuyu ve Güç kaynağını öylesine seçtim, kasa ise en ucuzunu seçeyim dedim

Son düzenleyen: Moderatör:
Paylaştığım sistem alınır mı? İşlemci sıvı soğutucuyu ve Güç kaynağını öylesine seçtim, kasa ise en ucuzunu seçeyim dedim

Eki Görüntüle 2507724
Hocam ben masaüstü tarafında pek bilgili değilim, laptoplar daha çok ilgi alanım. Yeni bir konu açmanız daha mantıklı olur. Genel olarak baktığımda pahalı duruyor fakat. @MelihÖzer

Son düzenleme:

Eki Görüntüle 2507724
bende yeni sistem dizdim bütçe ne kadar ?

Eki Görüntüle 2507724
reis çok üst düzey bir sistem kurmuşsun ne oynayacaksın

Bende yeni sistem dizdim bütçe ne kadar?

Reis çok üst düzey bir sistem kurmuşsun ne oynayacaksın

200 civarı hocam.
Bu arada bende yeni konu açmaya uğraşıyordum, benim yerime biri açmışsağ olsun.
Geçen hafta Ntv'de ki tekno hayatta gördüm bu sistemi, öyle bir gaza geldim
Lütfen dalga geçmeyin, bu konularda pek bilgim yok maalesef. Kasa ise en ucuzunu seçeyim dedim Fiyat olarak evet pahalı ama 2,5yıldır bilgisayar alacağım diye para biriktiriyorum ve aldığım bilgisayar beni uzun süre götürsün istiyorum. Şu an elimde Sony Vaio vgn-fw5jtf laptop var, bilen bilir. Uzun yıllardır birbirimizin kahrını çekiyoruz ama artık yeter. YouTube'daki 720p videoları bile zor oynatıyor. O yüzden uzun zamandır para biriktirip, uzun süre yormayacak bir bilgisayar almak istiyorum. Kullanım amacı ise genel. Bazen render, bazen oyun, film vs. Yardım edebilirseniz çok memnun olurum. @tonymonta1919 @Mert_11

Son düzenleme:
çok fazla oyun oynamıyorsanız bütçeyi rahatlatmak adına düşürülebilir parçalar hangi oyunları oynuyorsunuz ?

Peki niye Intel AMD işlemci tarafında çok daha iyi şu an Intel'den Intel ha bire soket değiştirip duruyor AMD işlemci almak daha mantıklı ona göre öneri yaparım AMD işlemci olur derseniz.

çok fazla oyun oynamıyorsanız bütçeyi rahatlatmak adına düşürülebilir parçalar hangi oyunları oynuyorsunuz ?
Valla son 4-5yıldır oynayamadığım tüm oyunları oynamak istiyorum) İş yerinde ki bilgisayardan oynayamıyoruz malum Dediğim gibi hocam, tekno hayat programında denk geldi, kendimce öylesine bir sistem topladım. Açıkçası elimdeki laptop artık çok sinir ettiği için beni uzun süre götürecek bir sistem olsun diye seçtim.
Peki niye Intel AMD işlemci tarafında çok daha iyi şu an Intel'den Intel ha bire soket değiştirip duruyor AMD işlemci almak daha mantıklı ona göre öneri yaparım AMD işlemci olur derseniz.
Elimdeki eski laptop'da AMD var ve elimdeki seri için güncellemeyi durdurduğunu okumuştum,tabii buna bi 5-10sene oluyor o yüzden psikolojik olarak AMD'ye gıcık oluyorum, sevmiyorum
Ama tabii önerilerinize açığım.

https://www.akakce.com/islemci/en-u...-sekiz-cekirdek-4-7-ghz-fiyati,812013733.html işlemci olarak bunu.
https://www.akakce.com/anakart/en-u...-wi-fi-amd-am5-ddr5-atx-fiyati,778720647.html anakart olarak bunu.
Ayrıca PSU da gereksiz pahalı değmez.
Enermax Revolution D.F. X 1350W 80+ Gold Full Modüler 140mm Fanlı ARGB Güç Kaynağı (ERT1350EWT) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili PSU olarak da bu
Sıvı soğutma da gereksiz pahalı hocam uyumlu olsun diye mi Gigabyte seçtin bilmiyorum ama anlamsız pahalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…