MelihÖzer Decipat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 16 Ekim 2024 Mesajlar 3.660 Makaleler 4 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 15:46 #31 Jonas Kahnwald dedi: kral banada bi sistem toplayabilir miyiz Genişletmek için tıkla... Kendi konunuzu açarsanız yardımcı olunur.
Jonas Kahnwald dedi: kral banada bi sistem toplayabilir miyiz Genişletmek için tıkla... Kendi konunuzu açarsanız yardımcı olunur.
Jonas Kahnwald Kilopat Katılım 24 Ocak 2018 Mesajlar 224 Çözümler 1 Yer Kaunas Daha fazla Sistem Özellikleri GOAT v4 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Dün 15:49 #32 MelihÖzer dedi: Kendi konunuzu açarsanız yardımcı olunur. Genişletmek için tıkla... kanka açıyoruz da kimse yardımcı olmuyor o yüzden eski konulardan toplayan adamlarla uğraşıyorum bütçem var 5090'lı pc toplamak istiyorum ama yok yardımcı olan
MelihÖzer dedi: Kendi konunuzu açarsanız yardımcı olunur. Genişletmek için tıkla... kanka açıyoruz da kimse yardımcı olmuyor o yüzden eski konulardan toplayan adamlarla uğraşıyorum bütçem var 5090'lı pc toplamak istiyorum ama yok yardımcı olan