RTX 5600 XT'li sisteme format sonrası DisplayPort kablosu görüntü gelmiyor

mirmaw

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, format attıktan sonra DisplayPort kablom ile görüntü alamamaya başladım. Windows kurulumunu tamamladıktan sonra ekran görüntüdeki gibi olup siyah bir şekilde kalıyor ve bilgisayar uykuya geçiyor bir süre sonra. HDMI kablosu ile sorunsuz bir şekilde görüntü alabiliyorum aynı monitör için. Bunu Windows 10 ve Windows 11 için denedim ikisinde de aynı sonuç aldım. Sorun nedir?

Dosya Ekleri

• 53c88791-616c-4ab0-a619-de112192f0d5.jpg
    53c88791-616c-4ab0-a619-de112192f0d5.jpg
    149,9 KB · Görüntüleme: 51
Merhaba, format attıktan sonra DisplayPort kablom ile görüntü alamamaya başladım. Windows kurulumunu tamamladıktan sonra ekran görüntüdeki gibi olup siyah bir şekilde kalıyor ve bilgisayar uykuya geçiyor bir süre sonra. HDMI kablosu ile sorunsuz bir şekilde görüntü alabiliyorum aynı monitör için. Bunu Windows 10 ve Windows 11 için denedim ikisinde de aynı sonuç aldım. Sorun nedir?
yeni bir DisplayPort kablosu ile deneyin

Tamam muhakkak deneyeceğim

Şu an yeni DP almaya gidiyorum onunla da deneyeceğim

Yeni dp ile denedim fakat sonuç değişmedi bios ekranına sorunsuzca girebiliyorum dp ile ama Windows ekranı gelmiyor

Windows 11 sürümünde maalesef 23.8.1 bulunmuyor ve yeni display port kablosu almış olmama rağmen hiçbir değişiklik olmadı ne yapmam gerekiyor

Son düzenleme:
Denedim ve maalesef bu sefer hiçbir şekilde BIOS ekranı dahil görüntü gelmedi DP ile yarın bir arkadaşımda deneyeceğim monitörün DP ile görüntü alınıp alınmamasını.

DDU ile ekran kartı sürücünüz kaldırıp tekrardan kurun. HDMI ile takın grafik sürücüsü silinip reset atarken DisplayPort'a çekin görüntü gelmezse HDMI'ya geri çekin. Driverını kurun ve DisplayPort'la görüntü almayı deneyin.

DDU ile ekran kartı sürücünüz kaldırıp tekrardan kurun. HDMI ile takın grafik sürücüsü silinip reset atarken DisplayPort'a çekin görüntü gelmezse HDMI'ya geri çekin. Driverını kurun ve DisplayPort'la görüntü almayı deneyin.
Hocam denedim driverların hepsini sıfırdan kurdum zaten format attığım için. Arkadaşın dediği eski sürümü yükledim ve dediğiniz aşamaları yaptım yine olmadı...

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı