RTX 9060 XT sistem için PSU tavsiyesi

Bütçe
38000
Fiyatini hak etmeyen bir monitor artik, kullanilan panelde degisiklik yapildigi ve ilk haline gore kotu oldugu soyleniyor.

Daha uyguna KTC neredeyse birebir ayni:

Bu Lenovo ise cok daha iyi. Oxide-TFT kullanmasi bile almak icin bir sebep. Panel bilesenleri daha kaliteli.

KTC markasını ilk defa duyduğum için bilemedim ama düşüneceğim diğer Lenovo modelini de bütçem uygun olursa düşüneceğim eğer başka bir öneriniz varsa duymak isterim yoksa yardımınız için teşekkürle.

@YUSUFziya01, İlk defa duyduysan, burada markanın ne olduğu hakkında bir rehberi var:

KTC markasını ilk defa duyduğum için bilemedim ama düşüneceğim diğer Lenovo modelini de bütçem uygun olursa düşüneceğim eğer başka bir öneriniz varsa duymak isterim yoksa yardımınız için teşekkürle.

KTC iyi bir markadir. Samsung, Viewsonic, Nec gibi buyuk markalara panel ve teknoloji uretiyor. Lenovo icin butceni denklestirebilirsen al gec.

KTC iyi bir markadir. Samsung, ViewSonic, nec gibi buyuk markalara panel ve teknoloji uretiyor. Lenovo icin butceni denklestirebilirsen al gec.

Tekrardan teşekkür ederim dediğiniz gibi yapacağım.

Hocam kasa olarak siz ne önerirsiniz?
Ben biraz gelenekselciyim, MSİ, Corsair, TT gibi firmaları tercih eder idim.

F/P olarak bu kasalara da göz atabilirsiniz.

Bu kasa ise biraz bütçenizi aşacaktır ancak Thermaltake firmasını çok beğenirim.

Ben biraz gelenekselciyim, MSI, Corsair, TT gibi firmaları tercih eder idim.

F/P olarak bu kasalara da göz atabilirsiniz.

Bu kasa ise biraz bütçenizi aşacaktır ancak Thermaltake firmasını çok beğenirim.

Alacağım monitörü değiştirdiğim için bütçem bin TL artı değerlendirmeye alabilirim.

Alacağım monitörü değiştirdiğim için bütçem bin TL artı değerlendirmeye alabilirim.
O halde atmış olduğum TT firmasının kasasını kesinlikle değerlendirin diyebilirim. TT çeşitli ürünlerini yıllarca kullandım, oldukça güvenilir sağlam bir firmadır. Ha kasalar için bu ne kadar önemlidir farklı düşünceler olabilir tabii. Mesela atmış olduğum Antec ürünlerinden birini alarak, kalan parayı da daha fazla ssd/daha fazla kapasiteli ssd seçebilirsiniz.

Son düzenleme:
O halde atmış olduğum TT firmasının kasasını kesinlikle değerlendirin diyebilirim. TT çeşitli ürünlerini yıllarca kullandım, oldukça güvenilirim sağlam bir firmadır. Ha kasalar için bu ne kadar önemlidir farklı düşünceler olabilir tabii. Mesela atmış olduğum Antec ürünlerinden birini alarak, kalan parayı da daha fazla ssd/daha fazla kapasiteli SSD seçebilirsiniz.

TT firmasının kasasını araştıracağım ama antec olarak kxy hocamın gönderdiği kasa bu fiyat bandında aklıma yattı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı