RTX COD Modern Warfare Kampanyası

Tahmin ettiğim gibi kampanya 17/09/2019 ile 18/11/2019 arasında alınan kartlarda geçerliymiş. Muhtemelen size verilen kodda bir karışıklık veya hata olmuş.

Yani belirttiğim gibi bana daha cevap gelmedi ancak maalsef kampanya dışındayız. Sizinkinden farklı bir yanıt alacağımı sanmıyorum. Hatta belki yanıt verme zahmetinde bile bulunmayacklar.
Büyük ihtimal:/

10 Gündür bu konuyu Newegg ile konuşuyorum, canım çıktı vallahi
Ben RTX 2060'ı Ağustosta aldım. O zaman YoungBlood ve Control hediye ediyorlardı. Bana kod göndermemeştiler. Ben de onlara yazdım ki madem oyun kodumu göndermediniz bari şimdi COD MW kodu gönderin. 10 Gün sonra yani bu gün nihayet derdimi tam anlata bildim. 10-15 defa
Chat'le konuşmuşumdur belki bu 10 günde Şimdi siparişimi yarattılar. 24 Saat içinde kodu göndericekler. Bir detayı atladım; bana bu kodun USA'den başka bir yerde çalışıp-çalışmayacağının garantisini vermediler. Ben de mecburen USA'de olduğumu yazdım ve VPN değiştirdim Şimdi geriye kaldı kodun gelmesini beklemek ve işe yarayıp yaramadağını görmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…