F FthBsrn Hectopat Katılım 11 Haziran 2020 Mesajlar 123 26 Kasım 2020 #1 Arkadaşlar RTX kartım var, bir de Minecraft denemek istedim fakat bir sürü çeşit var, nereden ve hangi çeşidini almalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Kasım 2020
Arkadaşlar RTX kartım var, bir de Minecraft denemek istedim fakat bir sürü çeşit var, nereden ve hangi çeşidini almalıyım?
Ö Ömer Emin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 1.249 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2020 #2 RTX Sadece Windows 10 Edition'da oluyor.
M Mert096 Megapat Katılım 18 Nisan 2016 Mesajlar 370 Çözümler 3 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2020 #3 Sanırım Windows 10 Bedrock Edition sürümünde var. Tam emin değilim.
arasyuksel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2020 Mesajlar 3.556 Çözümler 53 Yer Empire Bay Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2020 #4 Minecraft Windows 10 Edition'u ( bedrock ) almanız lazım. Ondaki RTX destekleyen haritalarda RTX'i deneyebilirsiniz. Minecraft for Windows 10 Satın Al - Microsoft Store tr-TR Windows 10 için Işın izleme özelliği, Minecraft'a farklı bir grafik deneyimi getiriyor! İçerik üreticilerinin geliştirdiği dünyaları gerçekçi aydınlatma, canlı renkler, doğal yansıtıcı su ve ışık yayıcı dokularla yaşayın. www.microsoft.com
Minecraft Windows 10 Edition'u ( bedrock ) almanız lazım. Ondaki RTX destekleyen haritalarda RTX'i deneyebilirsiniz. Minecraft for Windows 10 Satın Al - Microsoft Store tr-TR Windows 10 için Işın izleme özelliği, Minecraft'a farklı bir grafik deneyimi getiriyor! İçerik üreticilerinin geliştirdiği dünyaları gerçekçi aydınlatma, canlı renkler, doğal yansıtıcı su ve ışık yayıcı dokularla yaşayın. www.microsoft.com