Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Yok hocam sizinkini aldım ben zaten kullanıyorum şu an Sadece Dual'e geçince diğer bilgisayarlardaki performansı alıyor musunuz onu merak etmiştim. Teşekkür ederim

hocam rami üstündeki ram ile aynısınımı aldınız cl değeri aynımı olması gerekiyor upgrade yapacağımda bende g 712 kullanıyorum

Aynı sorun bende de var maalesef, cidden şu olay özellikle Türkiye ve Hindistan pazarında var sadece. RAM'e de para vermek ayrıca sıkıntı kaldı ki cihazı açınca kendin garanti dışı kalıyor. Allah'tan AAA oyunlarda fark etmiyor.

Hocam fiyat olarak da bir eksisi yada artısı yok. Yani mesela 16 GB RAM var yazıyor cihazda. Alıyorsun ama bakıyorsun tek 16 GB var. Yani 2x8 GB RAM ile 1x16 GB RAM fiyatı aynıyken neden 1x16 takıyorlar anlamış değilim. Her türlü gidip bir adet daha almak zorunda bırakıyorlar insanları.

İşte bulsam o mühendisleri tekme tokat dövücem.
İşte bulsam o mühendisleri tekme tokat dövücem.
Ulan o zaman neden kendim takmama izin vermiyorsun RAM'i? Şaka gibiler.
Hocam merhaba, biraz geç olacak ama ben de Acer Predator ile LOL'de TF'lerde ayarlar ne olursa olsun 70-80 FPS alıyorum. Siz çift kanala geçtikten sonra ortalama kaç FPS almayan başladınız?

Son düzenleme:
Aldığın RAM'in linkini atabilir misin? Hayırlı olsun bu arada sorunu çözdüğün için senin adına gerçekten sevindim Verdiğin detaylı bilgiler için de teşekkürler.

hocam rami üstündeki ram ile aynısınımı aldınız cl değeri aynımı olması gerekiyor upgrade yapacağımda bende g 712 kullanıyorum
Şahsen Asus ROG G17 Ram muadilleri vb. bir şey yazdım Crucial'ın websitesi çıktı, oradan modeli buldum akakçe vb. sitelerde aratıp aldım. İlla aynı rami almanıza gerek yok ancak lütfen mhz değerine dikkat edin laptopunuzdaki 3200 ise siz 2600mhz alırsanız ikisi de 2600de çalışır
Aldığın RAM'in linkini atabilir misin? Hayırlı olsun bu arada sorunu çözdüğün için senin adına gerçekten sevindim Verdiğin detaylı bilgiler için de teşekkürler.
Buyrun
Türkiye'de;
Başlıktaki fotoğraflardan göreceğiniz üzere ortalama 160 fps alıyorum. Yayınlarda ise 80-120 arası.

Hocam BF V denediniz mi hiç?

Laptopın içindeki ramleri kasayı sökmeden görmemiz mümkün değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…