RTX İle RTX SUPER'in Farkı Nedir?

görkemsp

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar RTX ile RTX SUPER arasındaki farklar ne? Ayrıca RTX2060 alacaktım. Sisteme fakat SUPER cıkmış. Almaya değer mi yoksa RTX2060 mı alayım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Nasıl farklı ekran kartlarının bazılarında "Ti" ibaresi var ise bu da aynı mantığa sahip. Daha yüksek fiyat ile daha performanslı versiyonu.

RTX 2060 Super hem 8gb hem 256 bit. 2070 ile yakın performans gösteriyor ama ben olsam o paraya 2070 alırım.

Shader sayıları artmış durumda. Ufak tefek cilalama söz konusu fakat özellikle RTX 2060 Super ve RTX 2070 Super öncesine nazaran ciddi derecede performans kazanmış gözüküyor.

Yanlış hatırlamıyorsa Super ile Super olmayan kartların şatış fiyatı aynı olması gerekiyor.
İlk piyasaya giriş fiyatı bizdeki aç gözlü firmalar nedeniyle yüksek olucak ama 3-4 ay içinde normal seviyesine gelecektir.

Sağolun. Kararsız kaldım o yüzden sormak istedim.

Mesela RTX 2070 zaten çıkması gereken özellikler ile Super olarak revize edildi ve çok daha iyi durumda.

Ama fiyat konusunda cok cimri ve RX 5700 çoğu oyunda rtx 2060 geçiyor 2070 yetşiyor. Fiyatıda uygun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…