L Lemon MUSK Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 121 14 Ocak 2021 #1 Ekran kartım GTX 1660 Super, bu ekran kartı ile bu uygulamayı nasıl çalıştırabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ocak 2021
sp33d Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2014 Mesajlar 2.229 Makaleler 3 Çözümler 9 Yer İstanbul 14 Ocak 2021 #2 Bu linkten indirip kuracaksınız, 1060 ile sorunsuz kullandım.
mustaine Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 7.503 Çözümler 57 Yer Anaheim, Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2021 #3 Sadece RTX'lere özel diye biliyorum. RTX zor da olsa açılabiliyor o kartlarda. Ama RTX Voice sadece onlara özel. sp33d dedi: Bu linkten indirip kuracaksınız, 1060 ile sorunsuz kullandım. Genişletmek için tıkla... Vay be bilmiyordum. Teşekkürler.
Sadece RTX'lere özel diye biliyorum. RTX zor da olsa açılabiliyor o kartlarda. Ama RTX Voice sadece onlara özel. sp33d dedi: Bu linkten indirip kuracaksınız, 1060 ile sorunsuz kullandım. Genişletmek için tıkla... Vay be bilmiyordum. Teşekkürler.
sp33d Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2014 Mesajlar 2.229 Makaleler 3 Çözümler 9 Yer İstanbul 14 Ocak 2021 #4 mustaine dedi: Sadece RTX'lere özel diye biliyorum. RTX zor da olsa açılabiliyor o kartlarda. Ama RTX Voice sadece onlara özel. Vay be bilmiyordum. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim, Sosyal'de bir arkadaş bazı GTX serilerinde hata verdiğini belirtip çözümünü de paylaşmıştı. Bulursam o yazıyı da atarım. Eğer hata alırsanız bu linkte çözümü mevcut.
mustaine dedi: Sadece RTX'lere özel diye biliyorum. RTX zor da olsa açılabiliyor o kartlarda. Ama RTX Voice sadece onlara özel. Vay be bilmiyordum. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim, Sosyal'de bir arkadaş bazı GTX serilerinde hata verdiğini belirtip çözümünü de paylaşmıştı. Bulursam o yazıyı da atarım. Eğer hata alırsanız bu linkte çözümü mevcut.
L Lemon MUSK Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 121 14 Ocak 2021 #5 sp33d dedi: Rica ederim, Sosyal'de bir arkadaş bazı GTX serilerinde hata verdiğini belirtip çözümünü de paylaşmıştı. Bulursam o yazıyı da atarım. Genişletmek için tıkla... PC'ye zarar verir mi.
sp33d dedi: Rica ederim, Sosyal'de bir arkadaş bazı GTX serilerinde hata verdiğini belirtip çözümünü de paylaşmıştı. Bulursam o yazıyı da atarım. Genişletmek için tıkla... PC'ye zarar verir mi.
sp33d Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2014 Mesajlar 2.229 Makaleler 3 Çözümler 9 Yer İstanbul 14 Ocak 2021 #6 Lemon MUSK dedi: PC'ye zarar verir mi. Genişletmek için tıkla... Zarar vermez fakat ekran kartını kullanacağı için bazı oyunlarda performans düşüklüğü yaşayabilirsiniz. @Esperoja hocamın hazırladığı rehber. Nasıl kullanılacağını yazmış.
Lemon MUSK dedi: PC'ye zarar verir mi. Genişletmek için tıkla... Zarar vermez fakat ekran kartını kullanacağı için bazı oyunlarda performans düşüklüğü yaşayabilirsiniz. @Esperoja hocamın hazırladığı rehber. Nasıl kullanılacağını yazmış.
L Lemon MUSK Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 121 14 Ocak 2021 #7 sp33d dedi: Zarar vermez fakat ekran kartını kullanacağı için bazı oyunlarda performans düşüklüğü yaşayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Zaten canlı ders için kullanacağım yardımın için teşekkür ederim.
sp33d dedi: Zarar vermez fakat ekran kartını kullanacağı için bazı oyunlarda performans düşüklüğü yaşayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Zaten canlı ders için kullanacağım yardımın için teşekkür ederim.