Merhaba arkadaşlar. Nvidia'nın yeni çıkarmış olduğu RTX serisini duymayan kalmamıştır fakat bununla ilgili olarak başıma gelen bir olayı kısa onlarak anlatayım sizlere. RTX 2080 VE RTX 2070 için denedim çalışıyor fakat chipseti tanımıyor ve driver kurulmuyor anakart modeli çok eski bir model değil. Anakartı Asus Z270F Strix ve i7 7.nesil işlemci üzerindeki. Önceki ekran kartı da GTX 1070 idi ve sorunsuz çalışıyor ama RTX'i taktığımda sanırım anakart desteklemiyor bu konuda bilgisi olup uyumlu olabilecek anakart ve işlemci varsa bizimle paylaşırsa çok sevinirim.
Kendim H81M P-33'le RTX 2060 kullanıyorum bir sıkıntı olmuyor. Anakart ve sadece i7 olunca bilgisayar çalışıyor mu? Çalışıyorsa ekran kartlarını test edin.
MSI Z390-A PRO 4400mhz(OC) M.2 1151p v2 ATX Anakart fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
MSI Z390-A PRO 4400mhz(OC) M.2 1151p v2 ATX Anakart fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Benzer soruyu ben de sormak istiyorum. MSİ Z270 gaming pro carbon anakart ve İntel 6700K işllemci kullanıyorum. Bu elimdeki sistem RTX 2080'i çalıştırmaz mı?