Kamtasya Hectopat Katılım 30 Mayıs 2022 Mesajlar 2.086 Makaleler 1 Çözümler 16 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2023 #1 RTX serisi kartlar ve Ryzen serisi işlemciler ChromeOS ile uyumlu mudur? Zamanında az kullanmadım merakımdan açtım konuyu.
RTX serisi kartlar ve Ryzen serisi işlemciler ChromeOS ile uyumlu mudur? Zamanında az kullanmadım merakımdan açtım konuyu.
gizliwindows10 Hectopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2023 #2 Ryzen işlemciler uyumlu ama RTX kartlar uyumlu mu bilemem. Yakında bir iki Chromebook cihaz için destekleneceği yazıyordu ama Chromebook dışında destekler mi bilemem Nvidia RTX GPUs are coming to two upcoming Chromebooks Google is continuing its push for gaming Chromebooks, with the next generation set to bring dedicated Nvidia RTX graphics cards.... 9to5google.com Son düzenleme: 8 Eylül 2023
Ryzen işlemciler uyumlu ama RTX kartlar uyumlu mu bilemem. Yakında bir iki Chromebook cihaz için destekleneceği yazıyordu ama Chromebook dışında destekler mi bilemem Nvidia RTX GPUs are coming to two upcoming Chromebooks Google is continuing its push for gaming Chromebooks, with the next generation set to bring dedicated Nvidia RTX graphics cards.... 9to5google.com