RTX sistem önerisi

Bütçe
20000TL

leviackerman5234

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba çok siteden araştırma yaptım. Bir de sizin fikrinizi almak istiyorum. Öncelikle sistemin RTX olmasını istiyorum. Yeni çıkan Corsair kasalardan beyaz olanı olursa güzel olur. Depolaması çok olsun (SSD) içinde sıvı soğutma olmasını istiyorum. Yapacağım şeyler edit AE, Valorant, Battlefield 5,1 HOI4, Battlefront, CS:GO, Valhalla, Cyberpunk vs. yanında Zowie XL2546 240 Hz 1 ms monitörden alacağım, Valorant oyununu yüksek ayarlarda 240 FPS oynamak istiyorum. Teşekkürler şimdiden.

Sistem bu haliyle 13489 TL Stoklar gelince bir ekran kartı da alırsın

Dosya Ekleri

• Opera Anlık Görüntü_2021-02-03_112429_checkout.hepsiburada.com.png
    Opera Anlık Görüntü_2021-02-03_112429_checkout.hepsiburada.com.png
    280,4 KB · Görüntüleme: 62
Evet var.

Dahil değil teşekkürler.

Parçaları inceledim Corsair aşığı olarak çok güzel bir sistem olmuş stoklar düzelince alacağım sisteme biraz daha ekleyip RAM'i 32 GB yapmak istiyorum aynı RAM modelinde bir sorun olmaz değil mi?
Hayır sorun olmaz iyi ramlerdir.Bu arada kasa beyaz olduğu için ben beyaz üzerinden beyaz temalı bir kasa toplama yoluna gittim, isterseniz tematik olmadan bir miktar daha güçlü sistem de toplayabilirim.

Son düzenleme:
Hayır sorun olmaz iyi RAM'lerdir. Bu arada k-kasa beyaz olduğu için ben beyaz üzerinden beyaz temalı bir kasa toplama yoluna gittim, isterseniz tematik olmadan bir miktar daha güçlü sistem de toplayabilirim.

Beyaz bir sistem istiyordum zaten Vengeance beyaz modelini tercih edeceğim hayalimdeki sistemi buldum sonunda çok teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı